INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ADNAN GUSO NE AVERTIZEAZĂ

Fanii bosniaci pregătesc infernul pentru "tricolori": "O să fie o gălăgie maximă la hotel"

Sursă foto: Reuters
Sursă foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 16 martie 2011 11:55

Bosniacii pregătesc o atmosferă incendiară pentru Răzvan Lucescu şi "tricolori".

Naţionale ca cele ale Spaniei sau Portugaliei au întîmpinat probleme în deplasările de la Zenica unde suporterii pun o presiune fantastică pe adversari în timpul meciului, dar şi înainte

"Pentru români va fi greu să se odihnească dacă aleg hotelul care e la 500 de metri de stadion. Fanii au obiceiul de a se strînge noaptea lîngă hotelul unde dorm adversarii şi fac o gălăgie de nedescris. La fel s-a întîmplat şi cînd am jucat cu Spania sau Portugalia", a spus Adnan Guso, fostul portar al Craiovei, al Pandurilor şi al lui Dinamo într-un interviu în EVZ.

"Există pericolul să fim suspendaţi"

FIFA a anunţat că echipa naţională a Bosniei, dar şi echipele de club din această ţară pot fi suspendate din cauza neregulilor de la Federaţia Bosniacă: "La noi apele sînt foarte tulburi. Există pericolul ca Bosnia să fie suspendată de FIFA. Avem trei preşedinţi în acest moment: un sîrb, un croat şi un musulman. Cei de la FIFA au cerut să fie unul singur şi aici e o dispută pe acest subiect, unii vor, alţii nu", mai spune Guso.

Bosniacii au probleme de lot

Nu doar naţionala României are probleme de lot. Şi adversarii noştri se plîng că marile lor vedete nu prea joacă la echipele de club sau sînt accidentate: "Dzeko nu este deloc în formă la Manchester City, Misimovici nu prea a fost jucat la Galatasaray, dar a debutat acum la Dinamo Moscova. Nu ne vine nici portarul pentru că nu prea mai prinde echipa la Stoke City. Nu doar voi aveţi probleme de lot. Chiar şi aşa, cred că Bosnia va învinge cu 2-1".

Adnan Guso este în prezent antrenor de portari la Zeljeznicar Sarajevo. El este cel mai longeviv jucător bosniac care a evoluat în Liga 1, în CV-ul lui fiind echipe ca Dinamo, Craiova sau Pandurii.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
star01
star01  •  16 Martie 2011, 11:55

ar fi

star01
star01  •  16 Martie 2011, 11:55

asta ar fri sansa noastra...sa-i suspende pe bosniaci dar,cu muc,"ne ia fata Belarusul"!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează