INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  CEI MAI BUNI

Fanii şi-au ales favoriţii » Asta e cea mai iubită echipă de la Euro

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 iulie 2012 11:13

UEFA a ales un lot de 23 de jucători din care fanii au votat cel mai bun "11" de la Euro 2012

În echipa aleasă cea fiind cea mai bună se regăsesc 3 spanioli, campioni europeni: Casillas, Ramos şi Silva. Pirlo şi Cristiano Ronaldo sînt prezenţi în echipa votată de suporteri, în timp ce antrenorul turneului n-a fost ales Vicente del Bosque, ci neamţul Joachim Low.

Vezi AICI lotul de 23 de jucători

Iată "11"-le ales de fani şi procentul voturilor:

500320-echipa-2.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
sakazuke
sakazuke  •  03 Iulie 2012, 20:07

cred ca ozil merita sa fie in primul 11..........eu am votat asa : casillas- selassie,pepe,ramos, j.alba-dzagoiev( asta pt ca erau doar 3 candidati pe acel post si nici unul nu merita mai mult ca el),pirlo,ozil,silva- cr7 ,gomez............ si sustin ideiile celor care spun ca iniesta nu merita titlul de cel mai bun jucator al turneului.....in finala xavi si casillas ,ramos au fost peste el si nu merita mvp-ul meciului, dar cum trebuie propulsat spre lupta la balonul de aur au facut manevre......... rusine PLATINI

lunguai
lunguai  •  03 Iulie 2012, 14:23

Mi se pare corect acest prim 11. E elocvent pentru ce simte lumea pt. jucatorii barcelonei. P.S. Confirm si eu ca retarzii capsunari nu fac diferenta intre jucator bun si jucator iubit :)

sangerica
sangerica  •  03 Iulie 2012, 13:27

eu cred ca voi nu stiti sa cititi mah : )) ori sunteti distrusi rau cititi in morti vostri titlul articolului si pe urma va apucati sa comentati aiurea asta nu este cea mai bun 11 de la turneul final, este cel mai iubit 11 ... titlu articolului : Fanii şi-au ales favoriţii » Asta e cea mai iubită echipă de la Euro

Vezi toate comentariile (10)
Comentează