INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  CUM AU SĂRBĂTORIT SPANIOLII

Fiesta cu pizza

Articol de - Publicat marti, 01 iulie 2008 00:00

Noii campioni ai Europei au revenit după finală în cantonamentul de la Neustift, pentru a le mulţumi gazdelor.

Pe cît de buni au fost pe ga­zon, de-a lungul întregului tur­neu final, pe atît de mo­deşti s-au dovedit spaniolii la săr­bă­toarea triumfului asupra Ger­ma­niei în finala de aici, de la Viena. Într-un moment în care ar fi avut tot dreptul din lume să petreacă în stil mare, într-un restaurant de lux, noii campioni ai Europei au părăsit Capitala Valsului. Şi, după 400 de kilometri parcurşi, spre patru di­mineaţa, au debarcat în can­to­na­men­tul de la Neustift, Tirol, sub fo­curi de artificii şi în aplauzele a circa 100 de localnici.

Pentru ce atîta amar de drum? “Aici a început totul. Ne-am simţit atît de bine la Neustift încît am dorit să sărbătorim împreună cu gazdele noastre. Le sîntem foarte re­cunoscători”, a explicat portarul Casillas. Tot o surpriză a fost in­clu­siv meniul cinei festive. Au servit pizza şi au băut cidru dintr-o sticlă uriaşă adusă special de gol­ge­terul Villa! După care pe­tre­cerea a continuat într-un pub local.

214.000 de euro a încasat fiecare jucător spaniol pentru cucerirea trofeului.

230 milioane de euro e cuantumul cîştigurilor realizate de iberici la Euro.

220.000 de replici ale tricoului Spaniei a vîndut sponsorul Adidas pe perioada Euro.

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează