INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  OLANDA - GERMANIA 1-2

Fostul internaţional german Oliver Kahn îl critică dur pe olandezul Van Bommel: "E complet depăşit!"

sursa foto: Reuters
sursa foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 14 iunie 2012 10:05

Germania e pe primul loc în grupa B, cu maximum de puncte, dar nemţii nici nu se gîndesc să trateze cu superficialitate partida cu Danemarca, programată pe 17 iunie, de la 21:45, la Lvov.

Fostul goalkeeper Oliver Kahn a găsit principalul vinovat pentru eşecurile naţionalei lui Bert van Marwijk: "Olanda nu e o echipă în acest moment. Marea problemă este chiar căpitanul, Van Bommel, complet depăşit la 35 de ani", iar selecţionerul nemţilor, Joachim Low a declarat după meci: "Senzaţia mea a fost că, după o oră de joc, Olanda era terminată fizic"

Germania e pe primul loc în grupa B, cu maximum de puncte, dar nemţii nici nu se gîndesc să trateze cu superficialitate partida cu Danemarca, programată pe 17 iunie, de la 21:45, la Lvov.

Fostul goalkeeper Oliver Kahn a găsit principalul vinovat pentru eşecurile naţionalei lui Bert van Marwijk: " Olanda nu e o echipă în acest moment. Marea problemă este chiar căpitanul, Van Bommel, complet depăşit la 35 de ani", iar selecţionerul nemţilor, Joachim Low a declarat după meci: "Senzaţia mea a fost că, după o oră de joc, Olanda era terminată fizic"

Bastian Schweinsteiger promite un meci mare în faţa Danemarcei: "Vrem să cîştigăm şi în faţa danezilor. Nici nu mă gîndesc să jucăm la remiză"

 

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

Acesta e locul cel mai potrivit pentru a face bani din pariuri. Cele mai importante informaţii, cele mai interesante pariuri, cele mai tari cote! Citeşti, pariezi şi cîştigi cu ponturile noastre!

Playtech: Ianis Hagi, în mijlocul unui SCANDAL la Rangers. Mircea Lucescu a ”explodat” de nervi


Comentarii (3)
zamox
zamox  •  15 Iunie 2012, 10:08

idiotilor, mi-ati sters comentariu sa va ascundeti incompetenta. bine ca v-au dat afara de peste tot. ptiuuuuuuuu

night_wolf
night_wolf  •  14 Iunie 2012, 12:19

Faceti doar o comparatie unde joaca fundasii, mijlocasii defensivi ai Germaniei si unde joaca cei ai Olandei, in rest de la mijloc in sus sunt juctori de calitate la ambele echipe

vladutz13
vladutz13  •  14 Iunie 2012, 12:01

Pai totusi in ultima jumatate de ora, Olanda a presat pe nemti.... sigur, nemtii i-au si lasat dar oricum, a fost cel mai bun moment de joc al olandezilor. Cam ciudata declaratia

Vezi toate comentariile (3)
Comentează