INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  OLANDA - GERMANIA 1-2

Fostul internaţional german Oliver Kahn îl critică dur pe olandezul Van Bommel: "E complet depăşit!"

sursa foto: Reuters
sursa foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 14 iunie 2012 10:05

Germania e pe primul loc în grupa B, cu maximum de puncte, dar nemţii nici nu se gîndesc să trateze cu superficialitate partida cu Danemarca, programată pe 17 iunie, de la 21:45, la Lvov.

Fostul goalkeeper Oliver Kahn a găsit principalul vinovat pentru eşecurile naţionalei lui Bert van Marwijk: "Olanda nu e o echipă în acest moment. Marea problemă este chiar căpitanul, Van Bommel, complet depăşit la 35 de ani", iar selecţionerul nemţilor, Joachim Low a declarat după meci: "Senzaţia mea a fost că, după o oră de joc, Olanda era terminată fizic"

Germania e pe primul loc în grupa B, cu maximum de puncte, dar nemţii nici nu se gîndesc să trateze cu superficialitate partida cu Danemarca, programată pe 17 iunie, de la 21:45, la Lvov.

Fostul goalkeeper Oliver Kahn a găsit principalul vinovat pentru eşecurile naţionalei lui Bert van Marwijk: " Olanda nu e o echipă în acest moment. Marea problemă este chiar căpitanul, Van Bommel, complet depăşit la 35 de ani", iar selecţionerul nemţilor, Joachim Low a declarat după meci: "Senzaţia mea a fost că, după o oră de joc, Olanda era terminată fizic"

Bastian Schweinsteiger promite un meci mare în faţa Danemarcei: "Vrem să cîştigăm şi în faţa danezilor. Nici nu mă gîndesc să jucăm la remiză"

 

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

Acesta e locul cel mai potrivit pentru a face bani din pariuri. Cele mai importante informaţii, cele mai interesante pariuri, cele mai tari cote! Citeşti, pariezi şi cîştigi cu ponturile noastre!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
zamox
zamox  •  15 Iunie 2012, 10:08

idiotilor, mi-ati sters comentariu sa va ascundeti incompetenta. bine ca v-au dat afara de peste tot. ptiuuuuuuuu

night_wolf
night_wolf  •  14 Iunie 2012, 12:19

Faceti doar o comparatie unde joaca fundasii, mijlocasii defensivi ai Germaniei si unde joaca cei ai Olandei, in rest de la mijloc in sus sunt juctori de calitate la ambele echipe

vladutz13
vladutz13  •  14 Iunie 2012, 12:01

Pai totusi in ultima jumatate de ora, Olanda a presat pe nemti.... sigur, nemtii i-au si lasat dar oricum, a fost cel mai bun moment de joc al olandezilor. Cam ciudata declaratia

Vezi toate comentariile (3)
Comentează