Articol de GSP - Publicat marti, 12 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 12 iunie 2012 20:53

Cehia a învins Grecia cu 2-1 şi şi-a luat revanşa după înfrîngerea usturătoare cu Rusia, 1-4. Jiracek şi Pilar au înscris în debutul partidei şi au adus primul succes al echipei lor la Euro. Grecia a rămas cu un singur punct, din egalul cu POlonia, 1-1.

VEZI AICI GOLURILE!

Ambiţia cehilor a dat roade rapid. Jiracek a deschis scorul în minutul 3. Pilar, servit bine de Rosicky, a mărit avantajul la doar 3 minute distanţă de prima reuşită a echipei lui Bilek.

În finalul primesi părţi, Fotakis a înscris cu capul, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Repriza secundă a fost dominată clar de greci şi adversarii au cedat. Cech a scăpat o minge simplă şi i-a permis lui Gekas să reducă din diferenţă(53).

Cehii au cedat terenul şi s-au apărat la sacrificiu pînă în final, dar au reuşit să menţină avantajul şi au obţinut prima victorie de la Euro.


Fernando Santos nu poate miza pe Papasthopoulos, eliminat în partida cu Polonia. Cehii lui Bilek promit să se revanşeze după înfrîngerea usturătoare din meciul cu Rusia, 1-4.

Petr Cech e convins că nu va fi surprins de greci: "Grecia va juca aşa cum a făcut-o şi în primul meci. Se vor apăra aglomerat şi vor încerca să lovească pe contraatac".

Echipe de start:

Grecia: Chalkias - Torosidis, K. Papadopoulos, Maniatis, Holebas - Katsouranis, Karagounis - Fotakis, Salpigidis, Samaras

Cehia: Cech - Selassie, Kadlec, Limbersky, Sivok - Hubschmann, Rosicky - Plasil, Pilar, Jiracek - Baros

Arbitru: Stephane Lannoy(Franţa)

AICI     GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos     modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi,   CV-urile   tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o   prezentare de   excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

AICI ai cele mai atractive cote la Euro! Pariază pe Campionatul European şi cîştigă!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”