INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ADVERSARI PRELIMINARII CM 2014

Fractură în vestiarul Olandei: ”Nimeni nu mai vrea să joace cu Huntelaar”

Huntelaar nu mai este ”înghițit” de mulți dintre colegii de ”națională” (foto: Reuters)
Huntelaar nu mai este ”înghițit” de mulți dintre colegii de ”națională” (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 25 iunie 2012 20:24

Umilinţa trăită de olandezi prin ieşirea pe uşa din dos de la Euro, eliminare din grupe fără punct şi cu golaveraj negativ, a produs tensiuni aprinse în interiorul lotului. Situaţia din vestiar este chiar explozivă, iar internaţionalii batavi, viitori rivali ai ”tricolorilor” în eliminatoriile CM 2014, au început să se atace între ei.

”Nimeni nu-l mai suferă pe Huntelaar. Eu nu exclud o revoltă în cazul în care va mai fi convocat. Aproape nimeni nu mai doreşte să joace cu el”, a dezvăluit unul dintre jucători, în cotidianul ”De Telegraaf”.

Nu a explicat ce a dus la o asemenea situaţie, dar se pare că, nervos că a jucat puţin după ce în preliminarii fusese golgeteratacantul lui Schalke şi-a acuzat furios colegii pentru eliminare, ba i-a şi jignit.

Nici Robben nu mai este bine primit. Ba, se spune că mulţi colegi din ”naţională” au celebrat momentul în care starul lui Bayern, devenit antipatic din cauza ”fumurilor”, a ratat un penalty în finala Champions League, pierdută la lovituri de departajare în faţa lui Chelsea: ”Imaginaţi-vă cum ar fi sosit la reprezentativă dacă marca. Nu ar fi salutat pe nimeni şi nu ar fi dat nici o minge nici unui coechipier”.

În ceea ce-l priveşte pe selecţionerul Van Marwijk, a cărui plecare era dată iminentă, acelaşi ”De Telegraaf” pretinde că ”ar putea continua pe banca Orange. Federaţia nu ar rupe contractul scadent în 2018”.


Olanda la Euro
0-1 cu Danemarca
1-2 cu Germania (Van Persie)
1-2 cu Portugalia (Van der Vaart)

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
raul82io
raul82io  •  26 Iunie 2012, 10:09

"Umilinta trăită de olandezi prin ieşirea pe uşa din dos de la Euro, eliminare din grupe fără punct şi cu golaveraj negativ" - si urmeaza intrebarea: DACA PIERZI 3 MECIURI DIN 3, POTI SA AI GOLAVERAJ POZITIV?

bdgeorge
bdgeorge  •  26 Iunie 2012, 09:45
Postat de had3s89 pe 25 Iunie 2012, 20:47

fara huntelaar sunt vai de ei!

Are 7 clase peste el Van Persie!!!!

cristiprostean
cristiprostean  •  26 Iunie 2012, 00:57

oricum huntelaar si robben sunt 2 piese de baza in nationala, nu o sa-i de-a la o parte pentru ca sigur ar fii solutii, dar nu la acelasi nivel, huntelaar = kuyt+ elia+ babel+ afellay+de jong= van persie+ 10% peste ;))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează