INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ROMÂNIA - ALBANIA, 3 SEPTEMBRIE, 21:00, LIVETEXT PE GSP.RO

Fratele ex-stelistului Duro vede naţionala lui Răzvan sub cea a lui Piţi: "Sînteţi mai slabi!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 august 2010 00:00

Mijlocaşul albanez Klodian Duro vede actuala "naţională" a României sub cea pe care a întîlnit-o în preliminariile Euro 2008.

Fratele fostului stelist Albert Duro, Klodian, e omul care face jocul "naţionalei" albaneze la mijlocul terenului. Fotbalistul de 32 de ani a evoluat ultima oară în Cipru, la Apollon Limassol, şi este nelipsit de la convocările reprezentativei squipetare.

"Ce faceţi fără Mutu şi Chivu?"
Cu 3 săptămîni înaintea meciului cu România, primul din campania pentru Euro 2012, Klodian a vorbit despre duelul ce va avea loc la Piatra-Neamţ: "Ştiu că nu treceţi prin momente bune! Vom încerca să profităm. Sincer, comparînd echipa de acum cu cea pe care am întîlnit-o în urmă cu trei ani, sînteţi mai slabi! Faptul că nu-l mai aveţi pe Mutu e un mare dezavantaj! Ştiu că şi Chivu e suspendat aşa că de ce să nu credem că putem face un rezultat bun? E important pentru că primul meci al campaniei! Vom veni în România să luăm puncte!".

"Vă bateţi cu Bosnia"
"Decarul" Albaniei nu dă mari şanse "tricolorilor" pentru calificarea la turneul final din 2012. "Nici Franţa nu e în cea mai bună perioadă, dar e clar favorita grupei! Pentru locul doi va trebui să luptaţi cu Bosnia! Rămîne totuşi o grupă extrem de echilibrată. Luaţi-ne şi pe noi în seamă! Vom da multe calcule peste cap!", avertizează Klodian.

"Pe teren propriu, fanii noştri fac o presiune extraordinară. Aveţi un mare avantaj că veţi juca la Tirana în ultimul meci. Poate pînă atunci totul va fi clar în grupă!"
Klodian Duro, mijlocaş Albania

"Ştiu că meciul nu se va juca la Bucureşti, dar nu e nici o problemă! Sîntem pregătiţi să facem o partidă mare!"
Klodian Duro, mijlocaş Albania

Ce a făcut România cu Albania în preliminariile CE 2008
6 septembrie 2006 Albania - România 0-2
Au marcat: Dică, Mutu
21 noiembrie 2007 România - Albania 6-1
Au marcat: Dică (2), D. Niculae (2), Marica, Tamaş

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
blkiii
blkiii  •  15 August 2010, 13:17

orice se poate intampla...nu mai e ca pe vremuri...cand erai sigur de victorie.vin astia ne dau 3 goluri si lucescu zice ca ne fura arbitrii

eghetsilviu
eghetsilviu  •  15 August 2010, 12:25

are dreptate ca suntem mai slabi pt ca media de greutate a echipei a scazut

giuran
giuran  •  15 August 2010, 04:17
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Si tu ar trebui sa primesti ceva sfaturi.Cel mai bine de la un elev de clasa a 2-a,ai avea multe de invatat de la el.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează