INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  BELARUS - ROMÂNIA, MÎINE, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

George Florescu face apel la suporterii naţionalei pe facebook: "Oferiţi-ne sprijin şi vă vom răsplăti!"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 septembrie 2010 00:00

George Florescu, poate cel mai criticat jucător al echipei naţionale după egalul ca Albania, face un apel la adresa suporterilor români înainte de partida cu Belarus.

Acesta a lăsat ieri seară un mesaj pe contul său de facebook: "E momentul în care avem nevoie de voi. Avem nevoie ca ROMÂNII să strîngă pumnii şi să creadă într-o victorie care ne-ar scoate din situaţia încordată în care ne aflăm".

Mijlocaşul lui Alania Vladikavkaz a fost ţinta principală a lui Victor Becali la finalul partidei cu Albania, scor 1-1. "Decît să mergem cu Florescu numărul 10, mai bine stăm acasă!", a tunat impresarul la GSP TV. De asemenea, fanii l-au văzut drept cel mai slab, primind nota 3, alături de colegul din linia mediană, Răzvan Cociş.

Florescu şi-a încheiat apelul cerînd sprijinul suporterilor şi cu o promisiune: "Mulţi sînt împotriva noastră aşa că fac apel la cei care se consideră a fi prietenii mei şi pe care eu îi consider prieteni şi sper măcar ca inimile lor să bată pentru 90 de minute la unison! Oferiţi-ne sprijin şi vă vom răsplăti cu recunoştinţă şi respect!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
soso_ms
soso_ms  •  06 Septembrie 2010, 15:45

taci din gura florescu...ce dreac cauti la nationala? joci cumva la vreo echipa mare si nu stim noi?....te-a bagat pazvan chioru la insistentele lu taso ...pt k prin ziare nu scrie niciodata de tine k ai fi facut vreun joc bun pe unde dai si tu in minge

ioana_yumi
ioana_yumi  •  06 Septembrie 2010, 14:13

Hai Romania!Fara tine in teren.

ioana_yumi
ioana_yumi  •  06 Septembrie 2010, 14:13

Hai Romania!Fara tine in teren.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează