INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  RUSIA - CEHIA 4-1

Incident rasist la meciul Rusia - Cehia

:rel:d:bm:LR2E8681LCK66
:rel:d:bm:LR2E8681LCK66

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 09 iunie 2012 19:15

Un incident izolat cu caracter rasist, ce a avut loc la meciul Rusia - Cehia, scor 4-1, din grupele Campionatului European, a fost semnalat sîmbătă de o asociaţie din Polonia, însă UEFA nu a primit încă niciun raport în acest sens, informează AFP.

"Observatorul nostru a auzit ţipăte de maimuţă adresate de cîţiva fani ruşi jucătorului ceh Theodor Gebreselassie, care are tată etiopian", a declarat Rafal Pankowski, reprezentant al asociaţiei "Never Again", membră a reţelei FARE (Fotbal împotriva Rasismului în Europa), susţinută de UEFA.

Citeşte şi: VIDEO Partea întunecată de la Euro » Fanii ruşi au bătut cu bestialitate cîţiva oameni de ordine!

Un purtător de cuvînt al UEFA, contactat de AFP, a afirmat că forul va solicita un raport de la FARE. "Sîntem în contact cu FARE. Vom solicita un raport, nu am primit nimic pînă acum", a spus el.

Sursă: Mediafax

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

AICI ai cele mai atractive cote la Euro! Pariază pe Campionatul European şi cîştigă!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
leonidaslimax
leonidaslimax  •  10 Iunie 2012, 00:28

deasemenea se aud croncanituri de cioara pe giulesti si schelalaieli de potai in groapa. pff,scz iar suntem rasisti....am auzit un danez facandu-l retardat pe robben, sa se dea 3-0 pt olanda.

cordos_eu
cordos_eu  •  09 Iunie 2012, 20:02

in Rusia si pana nu demult Serbia, cazurile de rasism sunt intalnite. imi aduca aminte ca Mike de la Vaslui, a avut parte parte de asa ceva acolo

Vezi toate comentariile (2)
Comentează