INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  CALIFICARE

Jucătorii Armeniei au promişi 3 milioane de dolari dacă se califică la Euro 2012!

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 09 septembrie 2011 20:52

Preşedintele Federaţiei de Fotbal din Armenia, Ruben Airapetyan, a promis o primă de 3 milioane de dolari componenţilor echipei naţionale în cazul în care vor obţine calificarea la Euro 2012, ei fiind în cursă pentru o astfel de performanţă cu două etape înainte de încheierea preliminariilor.

"Echipa noastră naţională se menţine cu şanse reale în cursa pentru o calificare la Euro. Jucătorii vor primi o primă de trei milioane de dolari dacă visul nostru devine realitate", a declarat Airapetyan, informează AFP.

Naţionala Armeniei ocupă locul 3 în grupa B a preliminariilor, cu un punct mai puţin decât ocupanta locului 2, Irlanda (15 puncte) şi cu trei mai puţin decât liderul grupei, Rusia. "Patru echipe din această grupă au şanse să se califice la Euro şi cred că Armenia are şanse egale cu celelalte", a declarat, la rândul său, selecţionerul Vardan Minasyan.

Armenia va întâlni în ultimele două etape naţionala naţionala Macedoniei, penultima în grupă, pe 7 octombrie, şi Irlanda, pe 11 octombrie, la Dublin.

GRUPA B
1. Rusia 17p
2. Irlanda 15p
3. Armenia 14p
4. Slovacia 14p
5. Macedonia 7p
6. Andorra 0p

Sursă: Mediafax

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
master_mihai
master_mihai  •  30 Septembrie 2011, 15:46

://www.livechannel64.com/

xstream
xstream  •  10 Septembrie 2011, 00:11

daca bat macedonia , au sanse reale sa lupte pentru baraj

bogdanelibm
bogdanelibm  •  09 Septembrie 2011, 23:51

NOI NICI CU 10 MIL NU NE CALIFICAM NICI IN URMATOAREA CAMPANIE CA NU AVEM VALOARE SI AVEM UN ANTRENOR FRICOS PAI CAND STIAI REZULTATUL MECIULUI BOSNIA-BELARUS SI STI CA EGALUL TE LASA ORICUM ACASA FORTEZI VICTORIA SI NIMENI NU-TI VA REPROSA NIMIC CHIAR DACA PIERZI LA UN 2 3 ZERO TU AI INCERCAT SA RAMAI IN CURSA PENTRU EURO.ARMENIA E LA UN PUNCT SI JOACA FOTBAL NOI NE-AM INSCRIS LA BIRT CU ARI SANSE SA PROMOVAM ALT SPORT STICLISM SAU K1 CU OSPATARII.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează