INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  EURO 2008 SUEDIA

Larsson nu se lasă

Articol de - Publicat joi, 15 mai 2008 00:00

Atacantul în vîrstă de 37 de ani revine pentru a doua oară asupra retragerii din “naţională” şi va merge la Euro.

Surpriză, ieri, la anunţarea lo­tu­lui Suediei pentru turneul fi­nal din Elveţia şi Austria. Printre jucătorii reţinuţi de selec­ţio­nerul Lars Lagerback se regăseşte şi “bătrînul” Henrik Larsson

În iulie 2006, după Mondialul din Germania, atacantul lui Hel­sing­borgs IF lăsase “naţionala” pentru a doua oară: “E timpul să mă retrag. Aşa mi se pare corect”. Dar mass-media şi Lagerback au demarat în ianuarie 2007 o ade­vă­rată campanie, iar în cele din urmă l-au convins pe veteranul în vîrstă de 37 de ani să se răz­gîndească.

“Larsson poate să aibă şi 45 de ani, atîta vreme cît joacă bine. Cel mai bun fotbalist al Suediei nu poate lipsi din echipa repre­zen­ta­tivă”, a exultat cotidianul Af­ton­bladet, care aminteşte şi despre pri­ma retragere a fostului “vîrf” al lui Celtic, al Barcelonei şi al lui Manchester United, petrecută în 2002: “Fiul său l-a determinat ul­te­rior să revină asupra deciziei şi să meargă la Euro 2004”.

36 de goluri a marcat Larsson pentru “naţionala” Suediei în 93 de meciuri disputate.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  15 Mai 2008, 10:25

un adevarat fotbalist!! fz henrik larsson ! IBRA-cadabra,ROSENBERG,ALLBACK,LARSSON :x:x E FORTZA SUEDIA...clar cel mai bun fotbalist suedez al tuturor timpurilor...bv lui

 •  15 Mai 2008, 10:23

tot respectu pentru larsson. Da este fenomenal acest jucator. "Pacat" ca ajucat in campionaut Scotiei, un campionat destul de slab. Oricum reactia lui si a suporterilor lui Celtic in momentul in care a venit cu barca la celtic acasa a spus totul despre respectul suporterilor lui Celtic despre acest jucator.

 •  15 Mai 2008, 10:17

Unul dintre cei mai buni atacanti pur-sange EVER.Tot respectul, sa fi cumparat la 35 de ani de Barcelona, nu cred ca v-om mai vedea vreodata asa ceva.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close