INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ROMÂNIA - LUXEMBURG 3-1

Machado ne oferă soluţia: "Doar dacă naturalizaţi brazilieni vă mai calificaţi"

Gabriel Machado
Gabriel Machado

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 30 martie 2011 14:09

Căpitanul "şepcilor roşii", Gabriel Machado, s-a declarat îngrozit de jocul naţionalei României


Brazilianul Gabriel Machado, căpitanul lui "U" Cluj, a declarat ieri că naţionala României nu are nici cea mai mică şansă de calificare, din pricina jocului pe care-l prestează.

"M-am uitat la meciul cu Bosnia şi m-am îngrozit văzînd felul în care joacă România! Cu Luxembrugul nici nu m-am putut uita la televizor. Şanse de calificare nu există, asta e clar!", a spus brazilianul.

Soluţii din import
Atacantul vede o singură variantă pentru redresarea urgentă a naţionalei României: naturalizarea de jucători brazilieni! "Eric de la Gaz Metan Mediaş e o astfel de soluţie. Ar trebui naturalizat. Şi eu, dacă mi se propune, aş vrea să joc pentru România. De ce nu?", a explicat Machado.

"România nu are nici o şansă de calificare! Cu jocul prestat în meciul cu Bosnia, de pildă, nu are cum!"
Gabriel Machado, căpitan "U" Cluj


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
darth.vader
darth.vader  •  30 Martie 2011, 17:28
Postat de andr007 pe 30 Martie 2011, 15:02

Mai bine nu ne calificam 20 de ani de acum incolo decat sa naturalizam straini. Mult mai importanta decat calificarea este drama de onoare care a mai ramas. Macar nationala Romaniei sa ramana a romanilor. Sincer decat o nationala a Frantei care se califica fiind formata in mare parte din africani mai bine o nationala a Romaniei praf formata din romani. Daca asta ne e valoarea acum mergem inainte cu speranta ca vor veni vremuri mai bune. Si alti conducatori fiindca ne-am saturat de Sandu&Mitica + stafful(Lupescu, Kassay, Prunea, etc).

da nu ar fi mai bine ptr. tine sa desfiintam nationala ???

lilianna16
lilianna16  •  30 Martie 2011, 16:43

bine mai desteptule dar asta e doar solutia ta... mai sunt si altele asa ca lasa-ne!!!

ciucaionut
ciucaionut  •  30 Martie 2011, 16:16

daca sunt la fel de buni ca EL ...nu multumim

Vezi toate comentariile (8)
Comentează