INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ANTRENORI

Marco van Basten va fi antrenorul lui Ajax

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 februarie 2008 00:00

Actualul selecţioner al Olandei, Marco van Basten, va fi din sezonul viitor antrenorul formaţiei lui George Ogăraru şi Nicolae Mitea, Ajax Amsterdam, a anunţat Reuters, care citează site-ul oficial al grupării batave.

Van Basten, care a anunţat încă din luna noiembrie a anului trecut că nu îşi va prelungi contractul cu naţionala Olandei după Campionatul European din 2008, va semna un contract pe patru ani cu Ajax Amsterdam şi va fi ajutat de John Van't Schip şi Rob Witschge.

Basten îl va înlocui în funcţia de antrenor pe Adrie Koster, instalat în octombrie, după plecarea lui Henk ten Cate la Chelsea.

În vârstă de 44 de ani, Marco van Basten a evoluat la Ajax în perioada 1982-1987, grupare la care a revenit în 2000 ca antrenor al echipei de tineret. Din 2004, Marco van Basten a fost selecţionerul naţionalei Olandei, cu care s-a calificat la Campionatul Mondial din 2006 şi la EURO 2008.

sursa: newsin

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  23 Februarie 2008, 15:26

KAMPIJODEN, KAMPIJODEN, OLE OLE OLE

Vezi toate comentariile (1)
Comentează