INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  INTERVIU

"Mi s-au lungit urechile!"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 iulie 2007 00:00

Streit acuza lipsa de interes a selectionerului pentru romanii din Bundesliga si este dur: "In Germania sint jucatori de top, in tara n-am auzit sa fie vreunul". Albert Streit este german de origine romana. Evolutiile din ultimele sezoane din Bundesliga l-au facut pe mijlocasul stinga de 28 de ani sa spere ca ar putea fi convocat la prima reprezentativa. Totusi, selectionerul nu l-a luat deloc in calcule pe fotbalistul lui Eintracht Frankfurt. Iar acest adevar l-a nemultumit pe Streit, care a refulat dupa amicalul cu Dinamo din Austria.

- Albert, esti apreciat in Bundesliga, insa nu te afli in cartile pentru "nationala" Romaniei. Cum te simti?

- Am 28 de ani si stiu ca n-o sa mai vina nici o convocare pentru mine. Am avut doua sezoane in Bundesliga, la nivel inalt, dar nimeni nu mi-a dat un telefon. Mi s-au lungit urechile cit am asteptat! si nu am ce sa mai astept.

- De ce crezi ca nu ti s-a acordat nici o sansa?
- Eu stiu? Am asteptat macar un telefon de la selectioner, macar unul. Dar acum stiu ca e gata. N-ati vazut ca nici Vlad Munteanu, nici Sergiu Radu nu sint buni. si cred ca si cei doi de care am amintit meritau sa fie invitati o data la echipa nationala. si Bundesliga e mai tare decit campionatul Romaniei!

- Chiar asa? Dinamo a trecut la pas de Eintracht, a invins-o in Cupa UEFA pe Bayer Leverkusen.
- Haideti sa va zic doar atit si corectati-ma daca gresesc: in Germania sint multi jucatori de top, n-am auzit de vrenul in Romania!

- Ai vrea sa joci in Liga I?
- Poate pe la 32-33 de ani. Poate. Imi place cum joaca Dinamo, dar mai degraba as evolua la Steaua!

Pro-selectioner
In amicalul cu "ciinii" de marti, Albert Streit a evoluat mijlocas stinga, a jucat simplu, combinativ, insa oarecum in media unei echipe ce a pierdut cu 3-1 in fata lui Dinamo. Nu i-a impresionat deloc pe fotbalistii din stefan cel Mare si nici pe Mircea Rednic. "Streit are calitati, dar avem jucatori mai buni ca el la echipa nationala. De Dinamo ce sa mai zic, nu vedeti si asa ce concurenta am?!", a spus tehnicianul "ciinilor". Impotriva convocarii lui Streit s-a declarat si selectionerul Romaniei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează