INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  BILETE EURO 2008

Multe anomalii federale

Articol de - Publicat sambata, 09 februarie 2008 00:00

FRF s-a întrecut în gafe pe parcursul operaţiuni de vînzare a biletelor la meciurile României de la Euro 2008, provocînd pe bună dreptate nemulţumirea fanilor.

- La conferinţa de presă organizată cu prilejul prezentării procesului de vînzare a biletelor, preşedintele FRF, Mircea Sandu, a anunţat că publicului larg îi va reveni 55% dintr-un total 18.525 de bilete primite de la UEFA. Asta ar fi însemnat 10.189 de bilete.
- La cîteva ore după conferinţă, pe site-ul FRF a apărut o altă informaţie, potrivit căreia, de fapt, totalul este de 18.706 bilete. Ceea ce creştea cota de bilete pentru publicul larg la 10.288. De ce?
- FRF nu publicat însă niciodată, pe durata rezervărilor, numărul exact de bilete puse la dispoziţie publicului larg. A dat doar cifre aproximative, 10.300-10.400, prin intermediul ofiţerului de presă, Paul Zaharia. De ce?
- Abia vineri cînd a prezentat situaţia finală a biletelor achitate, în perioada 28 ianuarie-7 februarie, FRF a anunţat că au fost puse în vînzare 10.724 de bilete pentru publicul larg. Şi tot vineri, publicul larg şi-a putut da seama cum au fost repartizate pe categorii cele 10.724 de bilete. De ce?
- Rezultă încă o inadvertenţă, deoarece, oricum ar da-o, se vede de la o poştă că FRF s-a încurcat în propriile calcule, fiindcă 10.724 de bilete puse la dispoziţia publicului larg reprezintă mai mult de 55% din cota totală alocată Federaţiei de UEFA.
- Mircea Sandu a anunţat că pe 28 ianuarie vor fi puse în vînzare şi vouchere pentru meciurile României, în cazul în care se va califica în fazele superioare ale turneului final din Austria şi Elveţia. N-au fost puse nici pînă acum. De ce?

Fapt divers
- Pe 14 februarie, la trei zile după ce va avea loc tragerea la sorţi pentru atribuirea biletelor publicului larg, preşedintele FRF, Mircea Sandu, va finaliza şi lista cererilor din lumea fotbalului. De ce? Deoarece se aşteaptă rezultatul tombolei, unde vor participa numeroşi oamenii de fotbal care n-au putut să-şi procure cîte bilete ar fi vrut de la FRF şi s-au înscris pentru bilete şi pe Internet.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
 •  10 Februarie 2008, 02:25

Degeaba va plangeti. daca vroiati intr-adevar sa le-o trageti nu trebuia sa cumparati bilete deloc, sa refuzati sistemul lor de cacao si gata. dar asa e romanul se plange si inghite tot. si eu as vrea mult sa incurajez echipa din tribuna, dar am renuntat cand am bagat de seama ca e ceva suspect acolo, la frf si am renuntat la ideea de a ma inscrie.

 •  10 Februarie 2008, 01:35

Prietene, esti incurabil si manjit de nu te mai spala nici toata Dunarea. Si tu si Ioanitoaia si Tolontan si toata gazeta de rahat. Pai abia acum vii si vorbesti de 200 de bilete pe care nu le poate justifica Sandu, acum vorbesti de lipsa de transparenta din partea FRF, si alte mici nereguli. Da unde dracului sunt date cele 10000 de bilete, te-ai intrebat? Acum cand mai este o zi pana la tombola mafiotilor vii si te scarpini in cap ca ti se pare ceva suspect. Diversiune ieftina, fraierilor, coruptilor... Mi-e scarba de voi.

 •  09 Februarie 2008, 20:44

haideti toti la frf luni la 11.TOTIIIII

Vezi toate comentariile (23)
Comentează