INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ROMÂNIA - FRANŢA, MARŢI, 21:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

N-ai voie cu nici un banner la stadion, chiar dacă pe el scrie "Hai România"! Ce alte reguli a mai impus FRF

Fără bannere de susţinere la România - Franţa!
Fără bannere de susţinere la România - Franţa!

Articol de GSP - Publicat luni, 05 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 05 septembrie 2011 12:19

FRF a anunţat oficial regulile referitoare la accesul şi conduita suporterilor care vor asista mîine seară la România - Franţa (21:30, TVR 1, Dolce Sport, Radio GSP şi live text gsp.ro). Printre norme şi-a făcut însă loc şi una ciudată: n-ai voie să aduci pe stadion nici un banner, chiar dacă pe mesajul este unul de încurajare pentru propria echipă!

Aşadar, nu poţi merge mîine pe Naţional Arena cu o pînză pe care să scrii, de exemplu, "Hai România" sau "Mereu alături de echipă"!

Un federal a explicat pentru gsp.ro măsura extremă: "Experienţa organizării meciurilor din România ne spune că oamenii care vor să afişeze bannere cu înscrisuri vulgare sînt foarte inventivi. De exemplu, unii aduc mesaje civilizate, le arată la controlul corporal şi li se dă voie cu ele în stadion. Dar ţin ascunse, în buzunare sau chiar lipite pe corp, alte litere scrise pe pînză. Odată ajunşi în arenă, le aplică peste bannerul iniţial şi compun îndemnuri obscene sau rasiste. Aşa că am decis să interzicem orice fel de banner, chiar dacă ştim că îi vom afecta şi pe oamenii de bună-credinţă".

FRF va asigura coregrafia la meciul de mîine, pe fiecare scaun urmînd să fie puse cîte un steguleţ tricolor şi cîte o bucată de carton colorat pentru un "mozaic" de efect care să cuprindă întreaga arenă.

 

Alte lucruri care trebuie ştiute de cei care vor merge la meciul România - Franţa:

- porţile se deschid la ora 18:00

- Inna va susţine un recital (ora de start n-a fost comunicată încă), iar imnul României va fi interpretat de Marcel Pavel

- spectatorii sînt obligaţi să respecte locul indicat pe bilet. Cine se abate de la această regulă va fi scos din stadion şi nu i se va permite să intre din nou!

- fanii vor putea cumpăra băuturi răcoritoare şi mîncare din stadion. 58 de chioşcuri vor fi amplasate pe terasamentul exterior, în toate cele 4 sectoare (tribune şi peluze), la ambele niveluri

- nu se fumează în arenă, ci doar în spaţiile special amenajate (marcate cu inscripţia “Loc pentru fumat”) pe terasamentul exterior al arenei. Atenţie! Nu ai voie să intri pe stadion cu brichete, ci doar cu chibrituri. Şi seminţele sînt interzise

- accesul spectatorilor cu aparate foto este permis, cu excepţia celor profesionale. De asemenea, e interzis să intri pe stadion cu camera video sau cu umbrela

- vrei să vii cu steagul tricolor la meci? Ai voie cu el "doar dacă e din pânză sau alte materiale asemănătoare, fără suportul din material plastic, metal, lemn etc".

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (91)
lukasoil3
lukasoil3  •  06 Septembrie 2011, 11:51
Postat de zadkiel pe 06 Septembrie 2011, 09:46

ESTE PLIN AICI DE CLONE ALE POSTACILOR BASISTI . MISIUNEA LOR ESTE SA IMPIEDICE ORGANIZAREA DE PROTESTE LA MECI IMPOTRIVA TRADATORULUI DE NEAM SI TARA BASESCU SI A TIGGANCII LUI IMPPUTITE ELENA UDREA. AURUL ROMANESC A FOST DAT AMERICANILOR DIN GRUPUL Bilderberg – Adevaratii conducatori ai Americii-GEORGE SOROS PT CA BASESCU SA FRAUDEZE IAR IN 2012 ALEGERILE. ROMANIA SW VA ALEGE CU CEL MAI MARE LAC DE CIANURI DIN ISTORIA OMENIRII CARE IMBOLNAVI DE CANCER TOATA POPULATIA DIN ARDEAL. JOS TRADATORUL!

esti fan Jeoana????

darfcar
darfcar  •  06 Septembrie 2011, 10:52

Aceasta regula a fost impusa de F.R.F pentru a nu fi compromisa fr fani cu benere anti sandu si miticu dragomir.Este abuziva si unica in lume.In ce stat civilizat a-ti mai vazut asa ceva?Poate doar pe timpul dicataturii lui Ceasescu.Stegulete si zambate...halal coregrafie la un meci de fotbal,mai ceva ca la teatru.Incurajati echpa nationala a Romaniei,dar spuneti-va punctul de vedere,asa cum au facut conationalii nostri in Luxemburg.Dati jos acest sistem corupt care ne-a distrus visele,fotbalul si implicit echipa nationala.Simplu:SA RASPUNDA CEI VINOVATI!CERETI-LE DEMISIA NECONDITIONATA!SA VADA SI U.E.F.A. CA MIRCEA SANDU NU ESTE IUBIT PRECUM SUSTINE!FRF+LPF CANCERUL DIN FOTBALUL ROMANESC!!

zadkiel
zadkiel  •  06 Septembrie 2011, 10:46
Postat de enedragos2007 pe 06 Septembrie 2011, 10:33

imnul tb cantat de suporteri nu de marcel pavel ... nu stiu de cand e moda asta cu solisti interpretand imnul

Sa-l cante tradatorul de neam si tara impreuna cu parasuta Elena Udrea! 55000 de suflete impotriva cuplului tradator!

Vezi toate comentariile (91)
Comentează