INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ELEVII LUI JOACHIM LOW NU VOR AVEA CEL MAI ÎNFOCAT FAN ÎN TRIBUNE

Naţionala Germaniei şi-a pierdut talismanul înainte de primul meci de la Euro

Angela Merkel va lipsi sigur la meciurile Germaniei din grupele de la Campionatul European
Angela Merkel va lipsi sigur la meciurile Germaniei din grupele de la Campionatul European

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iunie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 08 iunie 2012 14:12

Angela Merkel nu poate asista la meciurile naţionalei Germaniei din grupele de la Campionatul European de fotbal, a anunţat preşedintele DFB, Wolfgang Niersbach.

Cancelarul german nu va merge la meciurile de debut ale elevilor lui Joachim Low, aşa cum a obişnuit la ultimele turnee finale, sau la meciurile mai importante ale Germaniei.

"La meciurile din grupe, din nefericire sigur nu va fi. În ceea ce priveşte restul turneului situaţia este incertă", a spus Niersbach conform Mediafax.

În locul Angelei Merkel, naţionala Germaniei va fi reprezentată de ambasadorul Germaniei în Ucraina, Hans-Jürgen Heimsoeth, la meciul cu Portugalia de la Lvov.

"Ministrul Sporturilor, Hans-Peter Friedrich, a decis să nu vină în Ucraina pentru cele trei meciuri din grupe", a adăugat preşedintele DFB.

Naţionala Germaniei va întâlni sîmbătă Portugalia, miercuri Olana şi în 17 iunie Danemarca, în cadrul grupei B a Campionatului European.

Vezi aici colectia celor mai atractive cote la Euro! Citesti, pariezi si faci bani. Simplu, nu?

AICI GĂSEŞTI TOT CE TREBUIE SĂ ŞTII DESPRE EURO 2012, ÎNTR-UN SPECTACULOS MODUL OFERIT DE GSP.RO ÎN PARTENERIAT CU AFP. PROGRAM, LOTURI, CV-URILE TUTUROR JUCĂTORILOR, STATISTICI COMPLETE, TOTUL ÎNTR-O PREZENTARE DE EXCEPŢIE, ÎN EXCLUSIVITATE PENTRU CITITORII GSP.RO!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
iamdanielb
iamdanielb  •  08 Iunie 2012, 14:52

mama lor de nemti, ei joaca doua meciuri din grupe in Lvov, oras mai frumos decat Sbiu siBrasov la un loc, i unde germania ar fi fost iubita daca jegosii de nemti nu s-ar zgarci sa plateasca macar 10 uro de persoana ptr cazare in centrul orasului. i-ati ars pe multi ucrainieni de rand far nu o sa castigati euro

Vezi toate comentariile (1)
Comentează