INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  GRUPA B / GERMANIA - PORTUGALIA 1-0

Nemţilor le-a ieşit aşa cum şi-au planificat: "Am fost perfecţi!"

Mario Gomez a adus victoria. foto: Reuters
Mario Gomez a adus victoria. foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iunie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 10 iunie 2012 09:58

Germania a învins Portugalia cu 1-0 şi selecţionerul Joachim Low e mulţumit că echipa sa a trecut cu bine de primul mare test de la Euro

"A fost important pentru echipa mea să se apere bine. Din fericire, am fost perfecţi. Ne-am închis foarte bine şi am obţinut o victorie importantă. Boateng s-a descurcat foarte bine în faţa lui Ronaldo, iar acum este clar pentru toţi că ne-am îmbuntăţit mult jocul. Trebuie însă să ne creem mai multe şanse şi nu putem să ne considerăm calificaţi, pentru că turneul abia a început", a spus Low.

Mario Gomez a adus victoria pentru nemţi prin golul înscris în minutul 72 şi explică faza care a decis meciul: "Sînt foarte fericit! Am avut acelaşi joc obişnuit al nostru, chiar dacă şi Portugalia a jucat bine şi ne-a pus probleme. La gol, mingea a fost deviată, dar mi-a venit perfect pe frunte şi execuţia nu a mai fost aşa grea. Mă bucur că antrenorul a avut încredere în mine, am văzut că Miro Klose aştepta pe margine să intre".

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

AICI ai cele mai atractive cote la Euro! Pariază pe Campionatul European şi cîştigă!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
oldlion
oldlion  •  10 Iunie 2012, 16:00
Postat de thumbzilla pe 10 Iunie 2012, 14:06

wir gewonnen die Euro 2012 Pokal.Deutchland Uber Alles !

daca tot te dai neamt, atunci scrie corect: wir werden den Euro2012 Pokal gewinnen. Deutschland Über Alles!

thumbzilla
thumbzilla  •  10 Iunie 2012, 14:06

wir gewonnen die Euro 2012 Pokal.Deutchland Uber Alles !

z.o.d
z.o.d  •  10 Iunie 2012, 10:05

Singurul site din ROMANIA dedicat transferurilor este www.TransferMarket.ro! Aflati tot ce misca in lumea transferurilor!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează