INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  OLANDA

Olandezii despre eliminarea lor ruşinoasă de la Euro: ”cîrtiţa” e de vină!

Sneijder și deziluzia plecării premature de la Euro (foto: Reuters)
Sneijder și deziluzia plecării premature de la Euro (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 20 iunie 2012 11:00

Olandezii au găsit o explicaţie neaşteptată pentru ieşirea lor umilitoare de la Euro încă după faza grupelor, fără nici un punct în cont şi cu golaveraj negativ. ”Vinovatul” a fost denunţat de Wesley Sneijder.

Mijlocaşul Interului susţine că ”portocalele” au avut enorm de suferit din cauza cuiva din interiorul delegaţiei. ”Avem o mare problemă de rezolvat, cîrtiţa din vestiar. Cineva care a dat informaţii presei despre planurile noastre tactice şi despre atmosfera din cantonament”.

Sneijder a oferit şi un exemplu. Anume, apariţia în ziare a informaţiei că în timpul partidei decisive contra Portugaliei (1-2), îndemnat de Van Marwijk să vină în ajutorul apărării, Robben i-a strigat selecţionerului: ”Tacă-ţi gura!”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
spivak
spivak  •  20 Iunie 2012, 16:49

Olandezii n-au moralul nemţilor. Sunt mereu capricioşi şi se descurajează uşor. Plus că la ei nu merg prostiile cu patriotismul, olandezii sunt insensibili la chestia asta. Preferă să înceapă mai repede vacanţa decât să-şi bată capul cu naţionala. Antrenorul sau liderul echipei trebuie să ştie cum să-i motiveze.

cristiano9ron
cristiano9ron  •  20 Iunie 2012, 16:00
Postat de silvercloud pe 20 Iunie 2012, 15:30

Eu sper ca generatia asta a olandezilor si-a aratat tot ce poate... deci poate fi batuta in continuare !! Sper s-o faca si nationala Romaniei !!

ca sa bati, trebuie sa ataci, dar trebuie sa ai si cu cine... Olanda si daca vine cu echipa a 3 sau cu under 21 e favorita in fata noastra ... Noi suntem vai de pl noastra, Mutu 33 de ani n'are echipa, Torje joaca la super Granada, Niculae ba joaca ba nu joaca, Alexe se viseaza la Real Madrid, etc :-j Noi nu suntem Portugalia, nu suntem nici macar Danemarca, asa ca nu faceti mari iluzii !!!

l_doc
l_doc  •  20 Iunie 2012, 15:47

s-au spus multe despre olanda...pacat...o echipa foarte buna dar din pctu meu de vedere ( si e doar un pct de vedere , nu o concluzie ) cam toti jucatorii olandei au fost aproape extenuati dupa sezoanele pe care le-au avut fiecare in parte. ok , stiu aceleasi sezoane le-au avut si englezii , spaniolii, italienii, nemtii , si restul . dar daca va ganditi bine la fiece turneu final ( nu conteaza ca a fost campionat mondial sau european ) s-a intamplat ca o echipa care era vazuta printre favorite sa dea chix inca din faza grupelor. anu asta a fost olanda

Vezi toate comentariile (8)
Comentează