INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ORGANIZARE

Platini: "A fost o greşeală să dăm Ucrainei dreptul de găzduire al Europeanului din 2012"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 martie 2011 17:41

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a criticat Ucraina, ţara care, împreuna cu Polonia, va găzdui Campionatul European din 2012. Oficialul, care marţi va fi reales în fruntea organizaţiei pe care o conduce din 2007, este îngrijorat din cauza întîrzierii lucrărilor la două dintre stadioane, dar şi a dezvoltării infrastructurii.

"Dar ce mai putem face acum? Am dat acest drept Ucrainei. A fost probabil o greşeală, dar le-am dat dreptul de găzduire. Aceasta a fost decizia noastră şi acum trebuie să facem faţă provocărilor. Dar suferim foarte mult. Ştim că, dacă am început aşa, vom continua să suferim pînă la finalul competiţiei", a declarat Platini, citat de HotNews.

Secretarul General al UEFA, Gianni Infantino, a confirmat faptul că Ucraina se află în urmă cu pregătirile stadioanelor din Kiev  şi Lvov : "Cel mai probabil stadioanele nu vor fi gata pînă în luna iunie a acestui an, conform programului. Vor fi gata cel tîrziu pînă în octombrie şi va fi timp suficient pentru a le testa. Ştiam că nu va fi uşor, dar în final va fi o sărbătoare magnifică a fotbalului european".

Ucraina, ameninţată de UEFA cu retragerea dreptului de a găzdui turneul final din cauza interferenţei Guvernului la Federaţia de fotbal, a oferit documentele necesare pentru a clarifica situaţia: "Termenul limită pentru sfîrşitul lunii martie va fi respectat. Semnele sînt încurajatoare", a mentionat Infantino.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează