INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  FINALA/SPANIA-ITALIA 4-0

Prandelli dă vina pe oboseală: ”S-a văzut repede că spaniolii sînt mai proaspeţi!”

Cesare Prandelli ar putea părăsi ”naționala” Italiei după Euro (foto: Reuters)
Cesare Prandelli ar putea părăsi ”naționala” Italiei după Euro (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 iulie 2012 00:06

Selecţionerul italian Cesare Prandelli consideră că finala Euro împotriva Spaniei, pierdută categoric de ”squadra azzurra” (0-4), a fost influenţată de condiţia fizică a celor două formaţii.

”S-a văzut clar din start că spaniolii sînt mai proaspeţi. Noi am avut multe de făcut în ultimele zile, nu am avut timp să ne recuperăm cum trebuie. Iar în faţa unei asemenea echipe de top trebuie să te prezinţi cu toate forţele”, a zis Prandelli, completînd: ”Cu toate acestea, băieţii mei au fost extraordinari. Această echipă poate şi trebuie să crească în viitor”.

În semifinale, Spania a jucat contra Portugaliei pe 27 iunie, dar a avut nevoie de penalty-uri pentru a se califica (0-0/4-2), în timp ce Italia a evoluat cu Germania (2-1) pe 28 iunie.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
eucutine
eucutine  •  02 Iulie 2012, 10:28

Si italienii aveau un Fuentes al lor, se numea Agricola. Si atunci juventinii (si nu doar ei) erau curati ca lacrima, testati si rastestati (chiar de UEFA). Nu iesea nimic. Un pacatos, Zeman, a facut niste afirmatii, la inceput a fost luat de nebun. Un procuror a inceput cercetarile, s-au strans informatii si s-a descoperit ceea ce nu s-a descopeit la controale. Adica se consumau "bombonele", se baga in vene. Asa ca lasati-ma cu controalele. Doar prostii si fraierii sunt descoperiti, aia care au in spate mari concerne, mari comapnii, care pompeaza bani, sunt mereu curati ca lacrima. Performanta cu orice pret, chiar calcand si pe cadavre. Banul e la putere! Fotbalul a devenit o ind

eucutine
eucutine  •  02 Iulie 2012, 10:22

Spania a fost mai buna, dar si mai "proaspata". Asa cum sunt mai toti sportivi spanioli din ultimii 5-6 ani (erau prostii europei pana atunci, cum sa recupereze deficitul fata de altii? ce sa faca? ce sa faca?), cand efectiv zburda. Sa joci 50-60 d epartide la un nivel inalt si de maxima intensitate, apoi sa vii la un turneu final si sa zburzi afara sa resimti oboseala, sa alergi ca nebunul, sa faci pressing pana in minutul 90, iata ce inseamna sa fii sportiv adevarat, sa iti respecti meseria, sa te culci devreme, sa nu ai vicii (sic!!!). Poti sa alergi cum te-a invatat nenea Fuentes (omuletul ala care a vorbit gura fara el, apoi i s-a pus pumnul in gura).

maistor_kokir
maistor_kokir  •  02 Iulie 2012, 05:31

eu cred ca s-a vazut repede ca spaniolii sunt mai buni, si ca orice s-ar fi intamplat ei ar fi castigat ... problema e ca spania 2012 e mai buna si decat spania 2008 sau spania 2010 , probabil doar brazilia ii poate opri in 2014 ...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează