INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  BELARUS - ROMÂNIA, AZI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Răzvan Lucescu: "Nu demisionez!"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 septembrie 2010 00:00

"Dacă Federaţia vrea să mă schimbe, să înceapă Sandu sau Lupescu discuţia!"

Răzvan Lucescu a decis ieri să curme toate zvonurile legate de iminenta sa plecare de la "naţională" în cazul unui insucces în Belarus. Poate s-a vrut şi un mesaj care să mai împrăştie temerile jucătorilor, dar a fost clar: "Nu-mi voi da demisia! Am un contract cu Federaţia, cu Ionuţ Lupescu şi cu Mircea Sandu. Dacă ei consideră că trebuie să se întîmple ceva, să deschidă discuţia".

"Cîştigam şi tot era uragan în jurul nostru!"
Răzvan a amintit că atmosfera de la lot "nu s-a stricat de acum. N-am avut linişte nici înainte de meciul de la Paris, de anul trecut. Aveam două victorii, dar era un uragan în jurul nostru. Atunci a început totul. Probabil că li s-a întîmplat şi lui Iordănescu, şi lui Piţurcă şi de aceea am avut doar o calificare din ultimele cinci campanii".

"Pentru că am plecat pe un făgaş greşit, nu se vrea să intrăm pe drumul cel bun. E vorba de distrugere, scandal, invidie"
Răzvan Lucescu, selecţioner România

"Subiectul Mutu mi se pare forţat aiurea atîta vreme cît e vorba despre un jucător suspendat pentru dopaj"
Răzvan Lucescu, selecţioner România

"Belarus are entiziasm, noi determinare şi ambiţie. Fotbalul lor e în creştere, iar cel din România în coborîre. Vrem să trecem repede peste egalul cu Albania"
Răzvan Lucescu, selecţioner România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
franco32
franco32  •  07 Septembrie 2010, 12:18

Sper ca cineva din staff ul tehnic al nationalei sa asculte acest sfat...cred cu tarie ca la mijlocul terenului sa il avem pe chivu si muresan si nu florescu. jucati sistem 4-4-1-1. atacanti marica mai avansat si stancu un pic retras. avem nevoie si de mijlocasi de banda de viteza care sa dea multe centrari, iar fundasii laterali sa ii dubleze. jucati fratilor mai cu vana. adversarii nu vor sta in fata romaniei daca punem presiune pe ei. uitati de aparare si atacati. Succeeess!

dasnny
dasnny  •  07 Septembrie 2010, 11:44
Postat de brasoveanul1 pe 07 Septembrie 2010, 08:41

daca romania nu te vrea ptr ca nu esti in stare sa faci performante TREBUIE SA DEMISIONEZI !!! Dinamo sau Steaua sau Craiova sigur bateau Albania ma copile

bine adultule.ai zis+o!

brasoveanul1
brasoveanul1  •  07 Septembrie 2010, 08:41

daca romania nu te vrea ptr ca nu esti in stare sa faci performante TREBUIE SA DEMISIONEZI !!! Dinamo sau Steaua sau Craiova sigur bateau Albania ma copile

Vezi toate comentariile (11)
Comentează