INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ROMÂNIA - ITALIA 1-1

Răzvan Raţ: "Normal că suntem dezamăgiţi că nu am câştigat"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iunie 2008 00:00

Fundaşul echipei României, Răzvan Raţ, a declarat azi că atât el cât şi restul coechipierilor de la naţională îl sprijină şi sunt alături de Adrian Mutu, care a ratat un penalty în meciul dintre Italia şi România, scor 1-1, inforemează site-ul oficial al UEFA.

" Adrian este dezamăgit pentru ratarea loviturii de la 11 metri, dar trebuie precizat că acesta a marcat un gol şi a avut o evoluţie excelentă. Normal că suntem dezamăgiţi că nu am câştigat, a fost o partidă spectaculoasă şi probabil egalul este echitabil", a afirmat fotbalistul lui Şahtior Doneţk.

Raţ a vorbit şi despre absenţa lui Dorin Goian, care va fi suspendat în meciul cu Olanda: "Goe a avut un aport uriaş la calificarea noastră la EURO şi a evoluat foarte bine în cele două meciuri de până acum, dar avem şi alte opţiuni, iar cine va fi să intre în locul acestuia sunt sigur că îşi va face datoria".

Răzvan Cociş, cel care l-a înlocuit în minutul 87 pe Mutu, în meciul cu Italia, l-a apărat şi el pe decarul naţionalei: "Suntem mulţumiţi cu un punct şi nu trebuie să insistăm asupra penalty-ului ratat de Adrian. Putem fi mândri de ceea ce am reuşit pe teren, le-am luat două puncte finalistelor Campionatului Mondial de acum doi ani".

Echipa naţională a României a remizat vineri, scor 1-1, în faţa campioanei mondiale Italia, în al doilea meci din cadrul Grupei C a Campionatului European, după ce Adrian Mutu a ratat un penalty în minutul 81. Tricolorii ocupă locul 2 în grupă, cu două puncte, iar marţi, 17 iunie, vor întâlni Olanda.

 

sursa: News In

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  14 Iunie 2008, 16:36

Ratz , felicitari pt cum ai jucat !!!....super jucator !.....la cum joci cred ca asta a fost ultimul tau sezon un Ukraina !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează