INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ITALIA

Revine Del Piero

Articol de - Publicat sambata, 02 februarie 2008 00:00

Selecţionerul Donadoni vrea să-l cheme pe starul juventin pentru amicalul cu Portugalia

Cresc şansele ca la turneul final să-l avem adversar în grupa C şi pe Del Piero (foto, 33 de ani). Roberto Donadoni l-a urmărit atent de la începutul anului pe căpitanul lui Juventus şi s-a convins că merită să-l readucă în "squadra azzurra". Alex a marcat 9 goluri în campionat, deşi nu a fost decît în 14 meciuri titular la "bianconeri". Aproape sigur, selecţionerul Italiei îl va include în lotul pentru amicalul de miercuri, la Zurich, contra Portugaliei. "Acum e rîndul lui să demonstreze că vrea să ajute din nou «naţionala»", a zis Donadoni, ce a remarcat progresele făcute de jucător pe plan fizic în ultimele două luni. Del Piero a jucat ultima oară la campioana mondială pe 6 septembrie, cu Franţa (0-0), în preliminariile CE 2008.

Playtech: ȘOC! Arma care poate distruge Rusia într-o singură zi. Este cea mai mare teamă a lui Putin în război


Comentarii (2)
 •  03 Februarie 2008, 08:52

Nuuu, e u jucator care are in spatele sau o cariera foarte buna! Daca revine la nationala Italiei va pune mari probleme Romaniei si celorlalte adversare de la Euro 2008!

 •  02 Februarie 2008, 11:08

In urma cu cateva luni lasam un comentariu aici, pe gsp.ro, despre acest caz, precum ca TrezeGOL va fi lasat acasa, Domenech urmand sa aleaga alti jucatori mai "prafuiti" ca Anelka sau asa numite viitoare sperante ale Frantei. Acum nu mai e un caz, e o situatie grava pe care acest selectioner incearca sa o rezolve pervers. Are nevoie de jucatori care sa il sustina indiferent de ce face, nefiind un secret faptul ca Raymond Domenech nu a avut controlul vestiarului aproape niciodata, cu stilul feudal de comportament si tactica lui depasita. Pentru romani, in special, e o veste prea buna, scapam de golgeterul Seriei A la Euro, pentru microbisti, in general, e... sfasietor de trist sa vezi cum apogeul carierei unui jucator fabulos poate fi umbrit de stupiditatea persistenta a unui selectioner. Numai asa, pentru ca el poate. Pana la vara.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close