INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  FRANŢA

Sancţiunea dată contra lui Ribery, Evra, Anelka şi Toulalan ar putea fi înlocuită » Suspendaţi degeaba?

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 august 2010 00:00

Nu doar regulamentele din România lasă portiţe de scăpare, ci şi cele din Franţa.

Suspendaţi marţi de federaţia de la Paris (FFF) din cauza grevei de la Mondial, Ribery (pedepsit 3 meciuri), Evra (5, foto), Anelka (18) şi Toulalan (1) ar putea scăpa de sancţiuni. Acest lucru reiese din articolul 2 al Regulamentului disciplinar, privind comportamentul antisportiv.

În respectivul paragraf se indică: "În cazul unei prime pedepse, suspendarea din competiţie poate fi înlocuită ori completată, cu acordul celor în cauză sau al reprezentanţilor lor legali, de îndeplinirea, pe o perioadă limitată, a unor activităţi de interes general în beneficiul Federaţiei, al Ligii, al unui district ori al unui club. Organul disciplinar fixează data intrării în vigoare a sancţiunilor şi modalităţile de aplicare a lor".

Dacă FFF va comuta pedeapsa, Ribery şi Evra (Toulalan stă doar un joc, iar Anelka s-a retras din "naţională"), aflaţi la întîia abatere disciplinară, ar putea evolua contra României, pe 9 octombrie, în a 3-a etapă din grupa preliminară a CE 2012.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează