INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  PROBELEME CU CONVOCĂRILE

Scandal IMENS între Polonia şi Israel » Presa din Tel Aviv: "Nişte antisemiţi vor să fure un evreu"

Maor joacă pentru Wisla Cracovia, echipa pe care acum cinci ani a antrenat-o Dan Petrescu. Sursa: polandsoccerblog.com
Maor joacă pentru Wisla Cracovia, echipa pe care acum cinci ani a antrenat-o Dan Petrescu. Sursa: polandsoccerblog.com

Articol de - Publicat miercuri, 05 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2011 14:09

Israelienii se revoltă după ce polonezii au încercat să-l "fure" pe mijlocaşul Melikson, care a jucat deja în două amicale pentru reprezentativa lui Luis Fernandez.


Încă un scandal a explodat pe axa Polonia - Israel. După ce săptămîna trecută, fanii Legiei, adversara Rapidului în Europa, au afişat pe o întreagă peluză un banner care îndemna la Jihad înaintea meciului cu israelienii de la Hapoel Tel Aviv, acum tensiunea s-a mutat la nivel federal. Echipa naţională a pus ochii pe un jucător evreu, pe care intenţionează să-l naturalizeze.

Preşedintele Lato l-a anunţat pe Maor Melikson (26 de ani) că a fost convocat la lotul polonez, ştire care a declanşat o reacţie violentă la Tel Aviv. Mijlocaşul de la Wisla Cracovia, a cărui mamă s-a născut în oraşul polonez Legnica, jucase deja în două partide (ambele însă amicale) pentru reprezentativa Israelului, cu Uruguay şi Cote d'Ivoire. Chiar a reuşit să dea două goluri în ultima, pierdută cu 3-4 în faţa africanilor.

Mass-media din Israel l-a făcut imediat "trădător de patrie", iar huliganii i-au ameninţat pe el şi familia sa cu moartea, prin mailuri şi SMS-uri. S-a ajuns aproape de un conflict diplomatic, ziarele scriind că "o ţară puternic antisemită vrea să fure un evreu pentru a-l debuta în echipa lor naţională".

În faţa acestei situaţii, Melikson, care are şi cetăţenie poloneză, s-a speriat şi a anunţat că va refuza ambele convocări pînă cînd spiritele se vor mai calma. Şi cum nu-i era de ajuns acest scandal, în partida jucată la Wisla contra lui Ruch Chorzow (3-2), Maor s-a accidentat după doar 27 de minute şi probabil nu va mai juca pînă la finele anului. Asta ca să nu mai fie un obiect de dispută pentru Polonia şi Israel.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
manu4cris
manu4cris  •  06 Octombrie 2011, 20:50

jidanii vor ceva daune si cad la pace ......... :-))))

unpetrolist
unpetrolist  •  05 Octombrie 2011, 18:47

Poate ma trezesc cu vre-o racheta sol-aer ghidata dupa IP-ul calculatorului!! Hahahaha!!

unpetrolist
unpetrolist  •  05 Octombrie 2011, 18:45

Niste idioti, evreii astia! Antisemit inseamna sa fi impotriva semitilor iar semitii sunt urmasii lui Sem, fiul lui Noe...numai ca evreii au mistificat pana si acest lucru...ei nu sunt urmasii lui Sem! Urmasii lui Sem sunt arabii ale caror teritorii le-au ocupat ei! Nu am nimic cu evreii dar devin hilari atunci cand ii fac pe toti cei cu care vin in conflict, "antisemiti"!~ Niste prostovani care au facut praf lumea!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează