INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  HENRY SE TEME DE TRUCURILE “TRICOLORILOR”

“Şmecheri”

Articol de - Publicat marti, 27 mai 2008 00:00

Golgeterul Franţei şi-a amintit însă că “Steaua domina fotbalul european nu cu mult timp în urmă”.

Thierry Henry vorbeşte despre noi, iar din cuvintele lui se ci­teş­te o oarecare teamă. “Aten­ţie mare la români! Sînt des­tul de vicioşi! Sînt şmecheri” , a spus el presei fran­ceze, trăgînd deja alarma. A sugerat că “tricolorii” c­u­nosc şi toate tru­cu­rile din fotbal, pe care le-ar putea folosi împotriva “cocoşilor” pe 9 iunie, la Zurich.

Atacantul în vîrstă de 31 de ani a mai descoperit, de-a lungul vremii, şi că “ro­mâ­nii au jucători foar­te buni, ex­ce­lenţi tehnicieni, la fel ca şi olan­de­zii”. N-a uitat nici că, “nu cu multă vreme în urmă, Steaua Bucureşti do­mina fotbalul euro­pean”. În con­clu­zie, “va fi un meci deschis, dar Franţa trebuie să cîştige”.

Iată şi obiectivul său! După Gallas, care a afirmat că “orice mai jos de finală la Euro ar fi un eşec”, Henry anunţă: “Nu atacăm Euro cu gîndul la finală, ci la trofeu”.

Les Bleus au şi o strategie pen­tru faza grupelor. Victorii în primele două partide, împotriva României şi Olandei , pentru a-şi putea me­naja piesele-cheie în faţa Italiei.

44 goluri a marcat Henry la “naţională” în 98 de meciuri, fiind golgeterul all-time al Franţei

“Fanii Italiei”
Sagnol (foto) s-a supărat că forul din He­xagon nu a devansat finala Cupei Franţei, obligînd 9 in­te­r­na­ţio­nali să ajungă mai tîrziu în can­to­na­ment . “Cred că în federaţie sînt o mulţime de fani ai Italiei”, i-a iro­ni­zat apărătorul, sperînd ca jocul “co­co­şilor” să nu fie afectat: “La Euro nu ne permitem să repe­tăm evo­lu­ţi­a din grupă la ultimul Mon­di­al. Dacă va fi la fel, nu vom ajunge departe”.

Mexes a stat
Mexes a fost lovit la genunchi după finala Cupei Italiei şi nu a participat la antrenamentul de ieri. Domenech a lăsat să planeze un semn de în­tre­bare asupra fundaşului Romei, fără a dezvălui natura accidentării. La Tignes, vremea a fost urîtă în ul­ti­mele zile: 8 grade şi ploaie con­tinuă. În aceste condiţii, excursia montană la care se gîndea Domenech ar putea fi anulată.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (26)
 •  27 Mai 2008, 17:56

1.Da, Steaua se poate spune ca a fost una dintre echipele cele mai bune din ultimii 3-4 ani din Europa sfirsitului anilor '80 (datorita faptului ca putea INREGIMENTA ceea ce avea mai bun Romania la ora aia), dar asta nu inseamna ca ceea ce era atunci se compara in vreun fel cu ceea ce este acuma. 2.Daca echipa Stelei din acei ani ar juca acum in CL nu ar lua nici macar un punct in grupe.

 •  27 Mai 2008, 17:56

1.Da, Steaua se poate spune ca a fost una dintre echipele cele mai bune din ultimii 3-4 ani din Europa sfirsitului anilor '80 (datorita faptului ca putea INREGIMENTA ceea ce avea mai bun Romania la ora aia), dar asta nu inseamna ca ceea ce era atunci se compara in vreun fel cu ceea ce este acuma. 2.daca echipa Stelei din acei ani ar juca acum in CL nu ar lua nici macar un punct in grupe.

 •  27 Mai 2008, 17:55

3.Da, si Real Madrid se mindreste cu ceea ce a cistigat in acele vremuri, dar asta nu inseamna ca fotbalul si banii si sponsorii si interesele si TOTUL din acele vremuri se poate compara cu ceea ce este acum. In zilele noastre nu vetzi mai vedea echipe ca Steaua si Steaua Rosie Belgrad si WestHamUnited si multe alte asemenea nici macar in sferturi decit poate printr-o MARE intimplare si noroc asa cum sa intimplat cu Fenerbahce Istambul in editia recent incheiata.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close