INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ITALIA - CROAŢIA, AZI, ORA 19:00, ÎN DIRECT PE DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Squadra gafelor » Cassano a dat cu bîta-n baltă: "Sper să nu fie poponari în echipă"

Totul e o glumă pentru Cassano
Totul e o glumă pentru Cassano

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 13 iunie 2012 21:45

Atacantul a încercat să glumească folosind italianul "frocio" cu referire la homosexuali. Copleşit de reacţiile comunităţii gay, milanezul îşi cere scuze acum.

Informaţia că în lotul Italiei de la Euro ar exista doi homosexuali şi doi metrosexuali a ajuns şi la urechile lui Cassano: întrebat dacă ştie despre aşa ceva, jucătorul lui AC Milan a replicat confuz. "Ce e un metrosexual? Dacă sînt poponari, e problema lor. Sper să nu fie poponari la echipă!", a răspuns rîzînd Cassano.

"Să fie exclus de la Euro!"
Organizaţiile care protejează homosexualii au luat foc la expresia argotică folosită de fotbalist, ba chiar au cerut o pedeapsă curioasă: "Spune tîmpenii, demonstrîndu-şi aroganţa şi iresponsabilitatea. Merită cel puţin un cartonaş galben, dacă nu chiar excluderea de la Euro!"

Cassano şi-a cerut scuze într-o conferinţă de presă: "Nu sînt homofob. Nu am vrut să jignesc pe nimeni şi îmi pare sincer rău că am trezit controverse şi proteste prin cuvintele mele".

37 de ani împlinise Justin Fashanu, singurul fotbalist englez care a recunoscut că e gay, înainte să se sinucidă, în 1998

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

Acesta e locul cel mai potrivit pentru a face bani din pariuri. Cele mai importante informaţii, cele mai interesante pariuri, cele mai tari cote! Citeşti, pariezi şi cîştigi cu ponturile noastre!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
steaua_club_oslo
steaua_club_oslo  •  14 Iunie 2012, 10:59

Din pacate traim niste vremuri in care din ce in ce mai mult majoritatea se va supune ,,legilor'' minoritatii.Vezi exemple:curisti;tigani...etc.

skream
skream  •  14 Iunie 2012, 06:47

Ar trebui sa vada un psiholog fagoti astia! ei nu sunt sanatosi la cap si incearca sa imbolnveasca lumea cu ''discriminarea'' asta a lor.

steaua.libera
steaua.libera  •  14 Iunie 2012, 03:43

si inca ceva: sa fii metrosexual e mai degraba o calitate, nu un defect. pentru necunoscatori, metrosexualitatea nu este o orientare sexuala.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează