INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ORGANIZARE

UEFA a decis cele patru oraşe din Ucraina în care se joacă la Euro 2012

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2009 00:00

Forul european de fotbal a decis în cadrul şedinţei Comitetului Executiv care a avut loc în Portugalia, ca oraşele ucrainene Kiev, Doneţk, Lvov şi Harkov să găzduiască partide de la Campionatul European din 2012, informează site-ul oficial al UEFA.

Kiev a fost confirmat ca oraş gazdă încă din timpul CEx care a avut loc în Bucureşti, iar UEFA a decis ca acolo să se dispute şi finala EURO 2012. Celelalte trei oraşe ucrainene unde vor avea loc meciuri sunt Doneţk, Lvov şi Harkov.

Forul european a amânat această decizie pentru că Ucraina nu avea încă infrastructura necesară pentru organizarea partidelor.

Preşedintele UEFA, Michel Platini, s-a declarat mulţumit de eforturile depuse de autorităţile din Ucraina, dar a adăugat că acestea mai au de muncit pentru ca totul să fie pregătit la timp.

Campionatul European din 2012 este organizat de Ucraina alături Polonia, unde au fost deja confirmate ca gazde oraşele Poznan, Wroclaw, Varşovia şi Gdansk.

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează