INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  EURO 2012

UEFA a lansat sloganul EURO 2012: "Împreună creăm istoria"

Euro2012
Euro2012

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2009 00:00

Forul european de fotbal a lansat luni logo-ul oficial, identitatea vizuală şi sloganul Campionatului European de fotbal, competiţie care va avea loc în 2012 în Ucraina şi Polonia, informează site-ul oficial al UEFA.

Sloganul turneului final este "Împreună creăm istoria", iar lansarea oficială a avut loc în cadrul unui eveniment organizat în centrul oraşului Kiev, unde au participat preşedintele Federaţiei Poloneze de Fotbal, Grzegorz Lato, omologul său ucrainean, Grigori Surkis, alături de preşedintele UEFA, Michel Platini.

La lansare au mai participat şi preşedintele Ucrainei, Victor Iuşcenko, premierul Iulia Timoşenko, dar şi reprezentanţi ai celor opt oraşe gazdă: Gdansk, Varşovia, Poznan, Wroclaw, Lvov, Harkov, Doneţk şi Kiev.

Sigla EURO 2012 seamănă cu o floare, iar ideea de bază a pornit de la arta tradiţională a prelucrării hârtiei, numită "wycinanka", fiind un tribut faunei şi florei din regiune. "Logo-ul este format din câte o floare reprezentând fiecare din cele două gazde, alături de un balon care reprezintă emoţia şi pasiunea competiţiei", precizează forul european de fotbal.

Sursă: NewsIn

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează