INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  GERMANIA

Un pariu mereu pierdut » Ritualul neaşteptat al lui Low înaintea turneelor finale

Selecţionerul german Low (dreapta) şi asistentul Flick formează un duet de temut
Selecţionerul german Low (dreapta) şi asistentul Flick formează un duet de temut

Articol de - Publicat sambata, 09 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 09 iunie 2012 01:16

Selecţionerul mizează înaintea fiecărui turneu cu secundul: alb-negrii nu vor marca din fază fixă.

Germania intră diseară în focul Euro 2012, contra Portugaliei, şi stafful său tehnic în "febra" pariurilor. Nu la bwin sau la William Hill, ci în familie. A devenit tradiţie încă din 2008 ca înaintea startului la un turneu final, selecţionerul Joachim Low şi secundul său, Hansi Flick, să pună rămăşag pe faptul că echipa nu va marca nici un gol din fază fixă de-a lungul întrecerii.

Miza, două sticle cu vin roşu, nu i-a revenit niciodată pînă acum selecţionerului: "Sînt toate şansele s-o ţin aşa în continuare, dar nu-mi pare rău atît timp cît băieţii au rezultate bune". La Euro 2008 au jucat finala, iar la CM 2010 s-au ales cu "bronzul".

SMS de la "Klinsi"
A devenit o obişnuinţă şi ca Low, secundul lui Klinsmann în perioada 2004-2006, să primească un mesaj de încurajare de la fostul său şef înaintea marilor turnee. "E acelaşi SMS. L-a stocat în memoria telefonului şi mi-l trimite mereu", a dezvăluit selecţionerul nemţilor.

5 victorii şi 5 remize e bilanţul Germaniei în meciurile de deschidere la Euro

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

 

AICI ai cele mai atractive cote la Euro! Pariază pe Campionatul European şi cîştigă!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează