INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  BOSNIA - ALBANIA, AZI, 21:15, DIGISPORT +

Vedetele Bosniei sînt acuzate că l-au ”săpat” pe Susici cu România

Spahici (în duel cu Marica) a fost printre cei mai slabi bosniaci în Giulești Foto: Alex Nicodim
Spahici (în duel cu Marica) a fost printre cei mai slabi bosniaci în Giulești Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat marti, 07 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 06 iunie 2011 20:55

Vedetele Spahici, Pjanici, Misimovici şi Dzeko sînt suspectate că la Bucureşti n-au dat totul pe teren fiindcă-l vor plecat pe selecţioner.


La bosniaci se discută prea puţin despre meciul din această seară cu Albania de la Zenica, şi mai mult despre un complot pus la cale de jucători împotriva selecţionerului Safet Susici. Unele ziare au insinuat că vedetele echipei, Spahici, Pjanici, Misimovici şi Dzeko, i-ar fi pus gînd rău tehnicianului şi că la Bucureşti (0-3) unii nu s-au omorît cu firea tocmai pentru a grăbi debarcarea lui.

Spahici, care-i şi căpitanul "naţionalei", a apărut ieri special la conferinţa de presă pentru a demonta "scenariile" mass-media: "Nu-i prima oară cînd se scrie că eu îl lucrez pe la spate pe selecţioner, oricare a fost acesta. Şi nu-i prima dată cînd numele meu e asociat cu clanurile ce ar exista în echipă. Eu vă spun că nimic din toate astea nu-i adevărat".

Fundaşul lui Montpellier e de acord că "în România am fost nişte catastrofe, dar n-am jucat contra selecţionerului". Şi le-a cerut tuturor să pună punct discuţiilor de acest gen: "Cel mai indicat ar fi să ne concentrăm acum asupra meciului cu Albania şi să luptăm mai departe pentru locul secund în grupă. Dacă batem la Zenica, lucrurile se vor vedea într-o altă lumină".


"Schimbarea selecţionerului n-ar aduce nimic bun. Jucătorii sînt problema. Mijlocaşii sînt lenţi şi din cauza lor suferă şi atacul, şi apărarea"
Ivica Osim, preşedinte interimar al federaţiei bosniace

Cinci incerţi
Echipa medicală a bosniacilor lucrează la foc continuu. Muslimovici şi Spahici se confruntă cu întinderi, iar Medunjanin are probleme cu un nerv. Mujdza, la rîndu-i, s-a întors de la Bucureşti cu un hematom la piciorul stîng şi cu o rană deschisă la dreptul. Dar cele mai mari dureri de cap le dă Lulici. "Are o leziune la aductori, sper să-l pun pe picioare", a declarat doctorul Reuf Karabeg.

Albanezi cu tupeu
După ce-au văzut la televizor meciul de la Bucureşti, albanezii sînt foarte încrezători într-un rezultat bun la Zenica. "Ne aşteptam ca bosniacii să piardă cu România, dar nu în aşa hal. Cred că trec printr-un moment dificil şi ar trebui să profităm şi noi. Iniţial mă gîndeam că o remiză ar fi OK, dar cred că putem mai mult", susţine fundaşul Lorik Cana.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
stancuvlad
stancuvlad  •  07 Iunie 2011, 11:05

ce inventii proaste.....cum sa il sape pe selectioner cand cu un egal erau aproape calificati????????? de ce ar fi vrut sa faca asta?

dan
dan  •  07 Iunie 2011, 10:06
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Din pacate are astfel de omologi in multe tari.

dreamer123
dreamer123  •  07 Iunie 2011, 02:28

cat ati castigat la pariuri ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează