INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  GRUPA C / SPANIA - IRLANDA 4-0

VIDEO Arbitrul Proenca a jucat pentru Spania :) » Faza care i-a enervat teribil pe irlandezi

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iunie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 15 iunie 2012 10:57

Spania a învins Irlanda cu 4-0, dar a primit şi ajutor din parte arbitrului. În minutul 35 al partidei, centralul Pedro Proenca l-a împiedicat brutal pe irlandezul Keith Andrews :)

Spaniolii au recuperat mingea şi au pornit un atac periculos, mai ales că faza s-a petrecut la mai puţin de 30 de metri de poarta lui Given. Vezi AICI faza

 

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

Acesta e locul cel mai potrivit pentru a face bani din pariuri. Cele mai importante informaţii, cele mai interesante pariuri, cele mai tari cote! Citeşti, pariezi şi cîştigi cu ponturile noastre!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
mieusa
mieusa  •  15 Iunie 2012, 12:56

Arbitrul trebuia sa "simuleze" o accidentare si sa reia meciul cu o "neutra".

mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  15 Iunie 2012, 12:36

arbitrul nu a avut nici o treaba cu mingia.eu zic ca trebuia sa-si dea un rosu si sa iasa ca sunt destui care au fluiere ca al lui in tribuna:)

dansulnorilor
dansulnorilor  •  15 Iunie 2012, 12:12

O mica eroare care se poate intampla oricand, dar sa fim realisti. Irlanda nici nu a existat aseara pe teren, erau la TV undeva... I-a macelarit Spania si acum spuneti ca au fost ajutati de arbitri, in loc sa va bucurati de fotbal adevarat... Ziaristi de 2 bani, ar trebui sa vi se interzica sa scrieti despre Campionatul European, ca e un nivel mult prea inalt pentru voi, obisnuiti doar cu mocirla din fotbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează