INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ADVERSARI EURO / FRANȚA

Amețit de impresari » Pogba acuză o scădere de formă, fiind prins în mijlocul unui conflict pentru drepturile de imagine

Articol de - Publicat marti, 29 martie 2016 00:00

Deschamps nu este preocupat doar de scandalul Benzema și de modul în care l-a afectat și pe Valbuena. Selecționerul Franței pare îngrijorat și de forma lui Pogba.

Mijlocașul francez nu mai impresionează la "națională" și rătăcirea în teren s-a evidențiat și în amicalul cu Olanda. Ziarul L'Equipe a dezvăluit ieri că Paul a fost prins 18 luni în mijlocul unei dispute între impresarii săi.

"Privat de drepturile sale de imagine din noiembrie 2014, Pogba a reușit să le recupereze după o lungă și încâlcită bătălie. Agentul Mino Raiola a ajuns până la urmă la o înțelegere cu Oualid Tanazefti, ex-consilierul care i-a apărat interesele în perioada când juca la Le Havre, și a plătit 10 milioane de euro. În caz contrar, conflictul ar fi ajuns la tribunal", a explicat jurnalul francez.

"Decontează" la Adidas

Paul își va recupera însă "paguba" de la Adidas. Recent, a semnat un contract până în 2020 cu firma germană de echipament și va încasa 2,5 milioane anual. Dacă nu ar fi găsit această soluție, Pogba ar fi cerut respectiva despăgubire clubului care-l va transfera de la Juventus.

Mereu prezent, dar mai puțin eficient*

Înainte de 14.11.2014   După 14.11.2014
20 Meciuri 8
5 Goluri 0
1 Pase de gol 0
70 Minute jucate/meci 80
2,3 Driblinguri/meci 1,8
7,7 Recuperări/meci 6,3
8,9 Dueluri câștigate/meci 7,1

* Cifrele lui Pogba în "naționala" Franței după debutul de pe 22 martie 2013, 3-1 cu Georgia

"Cu mai puțin de două luni și jumătate înaintea meciului cu România, așteptam mai mult de la Pogba. E clar că Paul nu mai poate face diferența la «națională»"
L'Equipe, cotidian francez

Ademenit de Chelsea

Cea mai insistentă în a-l curta pe Pogba e Chelsea. Clubul londonez a făcut o primă ofertă de 90-95 de milioane E, pe care Juve a refuzat-o în vară. Tratativele vor fi acum mai ușor de dus, după ce francezul și-a rezolvat problema drepturilor de imagine. Anunțata venire ca manager a lui Antonio Conte, care l-a propulsat titular pe Paul la Juventus, va fi un argument important.

"Ne poluează spiritul"

Giroud l-a înțepat pe Benzema pentru scandalul casetei XXX cu care l-a șantajat pe Valbuena. "E ceva ce poluează spiritul în cadrul «naționalei». Încerc să nu mă gândesc, să evit întrebările și comentariile pe această temă. Altfel îmi va afecta concentrarea în teren, un aspect esențial pentru toți. Echipa e cea mai importantă și atacanții trebuie să se completeze. Dacă Benzema și Valbuena vor juca la Euro? Îi las să decidă pe cei în drept", a declarat vârful lui Arsenal.

Gențile vor fi scotocite

Premierul francez Manuel Valls garantează că fan-zone-urile vor fi la fel de bine securizate ca arenele turneului final. "Aceste spații ale suporterilor vor fi închise ermetic. La intrare, fiecare va fi controlat la sânge, toate gențile vor fi scotocite bine", a zis șeful Guvernului, precizând: "Sistemul de securitate va fi identic celui de pe stadioane". Potrivit organizatorilor, în zilele de meci fan-zone-urile vor primi între 10.000 și 100.000 de spectatori.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează