INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA

Andone a reacționat dur după prestația României de la EURO: "Sunt jucători care n-au ce căuta acolo" » Atac la Chiricheș: "Mai bine tăcea"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iunie 2016 14:19

Ioan Andone a criticat prestația României de la EURO și a spus că unii dintre jucători nu trebuiau convocați.

"Sunt convins că se vor lua măsuri și că va veni un antrenor nou, cu o nouă politică. Trebuie reconstruită ideea de echipă națională. Acolo sunt jucători care nu au ce căuta. La EURO nu am văzut construcție și nici posesie. Am vâzut mingi înalte și pase lungi, de parcă eram Anglia.

Nu poți să știi ce s-ar întâmpla cu un tehnician străin pentru că ar fi prima dată în istoria fotbalului românesc. Eu zic că și un antrenor român cu experiență poate face o națională competitivă, dar trebuie să vină cu ceva nou", a spus Andone la DigiSport.

"Este păcat că Vlad Chiricheș nu are o atitudine de bărbat, de căpitan al echipei. Oricum el a fost un căpitan numai la turneul ăsta final. Raț ar fi avut altă atitudine. Din păcate, accidentarea lui s-a văzut în evoluție. Raț era un tip care și în teren demonstra că își merită banderola de căpitan.

Nu trebuia să facă acea conferință de presă. Mai bine tăcea decât să vorbească la acea conferință. Nu își aveau rost scuzele" Ioan Andone

Rezultate România:

Franţa - România 2-1
România - Elveţia 1-1
România - Albania 0-1

Clasamentul grupei A:

1. Franța 7p
2. Elveția 5p
3. Albania 3p
4. România 1p

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
444001919101397
Florean Andrei  •  24 Iunie 2016, 09:50

Lu Raţ să-i pară bine că a prins lotul că, la Rayo, în liga a doua, nu-l prinde !

sherlock
sherlock  •  23 Iunie 2016, 17:29

Dacă bine ştiu Dinamo a luat ieri bătaie de la o echipă din Georgia cu 5-1, ce părere are Mr. Ando despre antrenorul lui Dinamo ?

838782509529702
Ilie Badaluta  •  23 Iunie 2016, 16:57

cristina simonca tu vb despre fotbalistul ANDONE si despre fotbal sau despre vro aventura amoroasa cu gasca lui becali si cu actiuni de politie. Andone are dreptate cind spune de *** care au jucat sau joaca la steaua ca sint niste increzuti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close