INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ITALIA

Antonio Conte a fost prezentat oficial ca selecţioner al Italiei: "Am ajuns pe postul pe care orice antrenor italian îl doreşte"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 19 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 19 august 2014 20:47

Antonio Conte, a fost prezentat astăzi ca noul selecţioner al "squadrei azzurra". Fostul tehnician al lui Juventus a vorbit despre schimbările pe care le va face la naţională.

"Sînt încîntat şi mîndru să fiu antrenorul Italiei. Am ajuns pe postul pe care orice antrenor italian îl doreşte. Sînt conştient că preiau echipa într-un moment delicat, avînd în vedere rezultatele de la Mondial, dar sînt convins că Italia va creşte din nou.

Italia a cîştigat 4 Cupe Mondiale şi e timpul să revină acolo unde îi e locul. Vreau să văd de la jucători ambiţia şi determinarea pe care au avut la Europeanul din 2012, cînd au jucat finala", a declarat Conte pentru presa italiană.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează