INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA

Atacuri pe aeroport » Burleanu a găsit vinovații pentru eliminarea rușinoasă de la EURO: "Doar atât pot să-mi reproșez. Asta e realitatea"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2016 10:21

Răzvan Burleanu a dat vina pentru eliminarea României de la Campionatul European pe vechea conducere a FRF în frunte cu fostul președinte Mircea Sandu. 

"Acest eșec e consecința unei investiții care nu s-a făcut timp de 24 de ani, după Revoluție. Asta e realitatea pe care o avem azi. Eu pot să-mi reproșez doar că acest proces de reconstrucție pe care l-am început acum doi ani n-a început în urmă cu 24 de ani. Trebuie să-l accelerăm acum la cea mai înaltă viteză. Ca să ai parte de jucători tineri la nivel de echipa națională ai nevoie să fi început investiția acum 24 de ani", a declarat Burleanu pe aeroport, conform DigiSport. 

Președintele FRF încă nu s-a hotărât în ceea ce privește viitorul selecționer al României și lasă de înțeles că nu Anghel Iordănescu e principalul vinovat, argumentând că selecționerul n-a avut fotbaliști cu care să facă performanță. 

"Jucătorii noştri, în comparaţie cu jucătorii de altădată, în spatele cărora foarte mulţi oameni s-au ascuns ani de-a rândul, nu joacă la echipe de top, nu sunt obişnuiţi cu turneele finale. Cu câteva mici excepţii, nu avem jucători care să fi trecut pe la turneele finale. Vom face o analiză şi o să vă comunicăm rezultatele acestei analize în perioada urmatoare, în maximum o săptămână", a adăugat  Răzvan Burleanu.

Citește și: "Tricolorii" au avut parte de o primire ostilă pe aeroport: "Ne-ați făcut de râs!"

Citește și: Iordănescu a dat-o la întors și a făcut un anunț la revenirea în țară: "Din capul locului aș vrea să vă rog"

Rezultate România EURO 2016:

Franţa - România 2-1
România - Elveţia 1-1
România - Albania 0-1

Clasamentul grupei A:

1. Franța 7p
2. Elveția 5p
3. Albania 3p
4. România 1p

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (60)
masinameaeata
masinameaeata  •  22 Iunie 2016, 01:13

Are perfecta dreptate Burleanu! Nu avem jucatori, nicio echipa romaneasca nu trece de preliminarii in cupele europene, jucatorii romani din afara sunt rezerve, dar noi aveam coada ridicata si vrem sa jucam finala? Hai sa fim realisti! Atat se poate cu materialul pe care-l avem. Punct!

408633622630221
Ducu Tudor  •  21 Iunie 2016, 20:57

Pleaca *** si da banii(92 mii euro)cu care te-ai autopremiat inapoi.Nesimtit *** ce esti !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

riccardo1966
riccardo1966  •  21 Iunie 2016, 19:47

DE- MI - SI - A !!! Ce nu-ntelegi Burlene !?

Vezi toate comentariile (60)
Comentează
Close