INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  PORTUGALIA - ŢARA GALILOR

Bale nu consideră semifinala contra Portugaliei o confruntare cu Ronaldo: "Nu mă gândesc la Balonul de Aur, am venit aici să jucăm finala"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2016 18:56

Gareth Bale şi Cristiano Ronaldo vor fi adversari în semifinalele Campionatului European, însă vedeta galezilor susţine că meciul nu va fi o dispută între el şi colegul său de club.

"Nu este un meci între mine şi Cristiano Ronaldo. Se înfruntă două ţări. Nu este o întâmplare că Portugalia este în semifinale, la fel şi în cazul nostru. Nu sunt de acord că jocul lor este urât sau plictisitor. Se apără bine şi înscriu goluri. Ceea ce trebuie să facem noi este să jucăm aşa cum am făcut-o până acum. Aici nu există staruri, starul este echipa.

Nu ştiu câtă presiune are el la Portugalia. Eu ştiu că sunt liniştit, la fel ca echipa mea. Nu eu trebuie să spun care dintre noi este mai bun. Nu mă gândesc deloc la Balonul de Aur. Pe mine mă interesează colectivul. Dacă voi primi premii individuale, este cu atât mai bine, dar eu mă gândesc la echipă, iar în acest moment la semifinală. Să fim în finală? Pentru asta am venit şi pentru asta am muncit de când a început EURO", a spus Bale înaintea meciului din semifinale.

Programul semifinalelor

Miercuri, 6 iulie, ora 22:00
Portugalia - Țara Galilor
Stadion: Lyon
transmisiune TV: Pro TV, Dolcesport
liveTEXT pe GSP.ro

Joi, 7 iulie, 22:00
Germania - Franța
Stadion: Marseille
transmisiune TV: Pro TV, Dolcesport
liveTEXT pe GSP.ro

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează