INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA

Becali dezvăluie discuția avută de Reghecampf cu Iordănescu şi mesajul stelistului: "Patroane, eu ştiam că o să fie probleme"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2016 22:22

Gigi Becali a dezvăluit discuţia avută cu antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, legată de prestaţia României la EURO 2016 şi ce i-a spus acesta selecţionerului.

Patronul Stelei a spus că tehnicianul echipei i-a spus că Iordănescu a greşit şi că ştia că "tricolorii" vor avea probleme.

"Am vorbit cu Reghe şi vă spun ce mi-a spus acum jumătate de oră. Mi-a zis aşa: «Patroane, eu ştiam că o să fie probleme!».

L-am întrebat de ce şi mi-a povestit ce i-a zis lui Iordănescu: «"Vezi că nu sunt pregătiţi jucătorii. Nu îi lăsa liberi». El i-a lăsat în vacanţă cinci zile şi apoi i-a chemat la lot.

Dar nu vreau să mă iau de Iordănescu pentru că nu e arie de selecţie. Eu nu spun că Iordănescu e de vină. Asta e valoare jucătorilor români. Dar eu un ştiu un singur lucru în fotbal: Chipciu este cel mai bun jucător român. Şi nu a fost folosit cât trebuie", a spus Becali la DigiSport.

Citeşte şi: Becali îl vrea pe Reghecampf la naţionala României: "Dau şi bani de la mine!" » Ce propunere face patronul Stelei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
1819121944979915
Costel Preoteasa  •  22 Iunie 2016, 16:27

Daca crede ca chipciu este cel mai bun jucator din RO va dati seama cat de prost este acest becali ? De ce sa prabusit fotbalul si nu numai o cauza este ca au intrat in el numai prosti si hoti !!

898756456920785
Dor Elf  •  22 Iunie 2016, 14:14

Stiu sigur ca in fiecare cartier cand se faceau echipele de fotbal intotdeauna ramanea unu pe care nu-l alegea nimeni....ala e cipciriu asta ..adica chipciu am vrut sa scriu.si asta ultimul juca DOAR DACA ERA MINGEA LUI..preferai sa joci cu unu` in minus...si ardei popa asta e la fel..mai bine il pui sa fuga dupa bere decat sa joace.

898756456920785
Dor Elf  •  22 Iunie 2016, 14:10

Rege da sfaturi:)))) asta trebuia sa comentati aici....faptul ca neica nimeni asta care nu este nimic in afara de *** unui oier, da sfaturi...bha rege..TOATA ROMANIA STIE CA NU TU FACI ECHIPA....ca nu tu esti antrenor..tu esti acolo ca sa aiba beeecali pe cine f+te...si mai cred ca aveti voi o intelegere ceva tot legat de bani de ai venit tu mare antrenor inapoi de acolo de unde te-au dat afara.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează