INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ADVERSARI

Berlinezii sînt siguri » Pal Dardai nu va mai fi selecționerul Ungariei contra României: ”Rămîne doar la Hertha!”

Dardai, 39 de ani, a debutat pe banca Ungariei la București, pe 11 octombrie, contra României (1-1)
Dardai, 39 de ani, a debutat pe banca Ungariei la București, pe 11 octombrie, contra României (1-1)

Articol de - Publicat miercuri, 17 iunie 2015 00:00

Managerul alb-albaștrilor, Michael Preetz, afirmă însă că decizia finală se va lua în iulie: ”Mai întîi vom vorbi despre situația lui cu el și cu federația maghiară”.

Cotidienele Berliner Zeitung și Berliner Kurier nu mai au nici o îndoială: "Meciul cu Finlanda, de la Helsinki, a fost ultimul pentru Pal Dardai pe banca reprezentativei Ungariei". Sau altfel spus, omul care i-a resuscitat pe maghiari în preliminariile Euro 2016, cîștigînd 11 puncte în 5 meciuri, nu-i va mai conduce și la returul cu "tricolorii", programat pe 4 septembrie.

Chiar dacă Dardai e tentat să rămînă pînă la finele calificărilor, jurnaliștii germani au aflat că Hertha, care l-a numit antrenor principal în februarie, îi va interzice să mai facă naveta la Budapesta începînd cu 1 iulie: "Totul e reglat contractual. Federația maghiară a fost avizată și îi caută deja un înlocuitor".

Doar managerul alb-albaștrilor, Michael Preetz, mai menține suspansul. "Vreau să-l felicit pe Pal pentru punctele importante obținute în preliminarii. Să-l lăsăm acum să se bucure de vacanță! Apoi, vom vorbi despre situația lui cu el, dar și cu Federația din Ungaria. În iulie vom lua decizia finală!".

"Nu știu exact ce scrie în contractul meu cu Hertha, nici nu mă interesează. Acum e imposibil să mă ia cineva de aici, inima mea e maghiară!"
Pal Dardai, imediat după victoria Ungariei în Finlanda

3 punctee distanța care-i separă în clasamentul grupei pe "tricolori" (14p) de maghiari (11p)

1972e anul în care Ungaria a participat ultima oară la un turneu final de campionat european

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează