INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA

Caracterizarea inedită făcută unui "tricolor": "Dacă-i ceri să moară pe teren, acolo moare!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2016 17:20

Răzvan Lucescu, fostul selecționer al României în perioada 2009-2011, i-a sugerat lui Anghel Iordănescu să înceapă din primul minut cu atacantul Claudiu Keșeru.

Lucescu jr. i-a făcut și o caracterizare inedită vârfului de 29 de ani.

"Personal, la meciul cu Franța aș merge cu Keșeru, pentru mai multe motive. În primul rând, este jucătorul căruia dacă-i ceri să moară pe teren, moare acolo pentru echipă. Apoi, faptul că a jucat în Franța, contează, are un plus de încredere, pentru că știe filosofia fotbalului francez.

În plus, este extrem de motivat și nu ar claca într-un astfel de meci. O supermotivație nu l-ar afecta, dimpotrivă l-ar împinge să facă un meci foarte bun. Nu în ultimul rând, Keșeru este un fotbalist care pleacă bine pe spații, când recuperăm mingea.

Avem nevoie de un astfel de jucător determinant într-un astfel de meci. În spatele vârfului, îl văd pe Sânmărtean. Este un fotbalist care știe să țină mingea, are știința deschiderii unghiurilor și a liniei pasei", a spus Lucescu jr. la Digi.

România debutează la EURO 2016, vineri, 10 iunie, cu Franța. Meciul va începe la ora 22:00 și este în direct la DolceSport, ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

MECIURILE ROMÂNIEI:

Vineri, 10 iunie
ora 22:00 (Paris): Franța - România - Grupa A

Miercuri, 15 iunie
ora 19:00 (Paris): România - Elveţia - Grupa A

Duminică, 19 iunie
ora 22.00 (Lyon): România - Albania - Grupa A

Citește și: Programul complet al EURO 2016 » Când și unde poți vedea meciurile de la turneul final din Franța 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
qwerty007
qwerty007  •  08 Iunie 2016, 18:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează