INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA LA EURO

Cazarmă tricoloră » Măsuri de securitate draconice la hotelul în care s-a cazat naționala

Foto: Alex Nicodim +2   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2016 00:00

”Naționala” s-a cazat într-un hotel înconjurat de forțe de ordine, în care nu se poate intra altfel decât pe bază de liste și parcurgând filtre stricte.

Atentatele recente de la Paris și de la Bruxelles au sporit într-atât securitatea de la Euro că hotelul în care a ajuns ieri "naționala" României arată ca o bază militară!

Autocarul românilor a fost întâmpinat de jandarmi înarmați. În afara "cerberilor" din afara stabilimentului, mai există în interior un dispozitiv format din 25 de persoane responsabile tot cu securitatea.

Interior însemnând curtea și hotelul propriu-zis. Spațiul este imens: de la intrarea pe poartă, autocarul a mai parcurs doi kilometri până la ușa hotelului, aflat pe un deal.

Mont Royal, hotelul pe care l-au ales "tricolorii", e cotat la 5 stele și este un fost castel transformat în unitate de cazare de lux. Pe lângă facilități, deține și avantajul poziției. E la jumătate de oră de mers cu mașina de Stade de France. Iar terenul de antrenament pe care s-au pregătit Chiricheș și ceilalți aseară, de la 18:30, se află la numai 5 minute.

Mai ales asta l-a încântat pe Iordănescu. FRF a adus în Franța și oficiali, pe lângă lotul de jucători. Membri ai Comitetului Executiv invitați la competiție plus doi foști internaționali, legenda Belodedici și un fost golgeter din Liga 1, Jean Vlădoiu.

În zilele următoare vor mai apărea doi români la Mont Royal, veniți special de la București ca să întregească echipa de securitate a echipei naționale.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Iunie 2016, 07:18

...o groaza de oameni platiti de pomana...cine se incurca cu romanii ?...noi suntem mai saraci desct musulmanii ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează