EURO 2016  ·  ROMÂNIA LA EURO

Cazarmă tricoloră » Măsuri de securitate draconice la hotelul în care s-a cazat naționala

Foto: Alex Nicodim +3 FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2016 00:00

”Naționala” s-a cazat într-un hotel înconjurat de forțe de ordine, în care nu se poate intra altfel decât pe bază de liste și parcurgând filtre stricte.

Atentatele recente de la Paris și de la Bruxelles au sporit într-atât securitatea de la Euro că hotelul în care a ajuns ieri "naționala" României arată ca o bază militară!

Autocarul românilor a fost întâmpinat de jandarmi înarmați. În afara "cerberilor" din afara stabilimentului, mai există în interior un dispozitiv format din 25 de persoane responsabile tot cu securitatea.

Interior însemnând curtea și hotelul propriu-zis. Spațiul este imens: de la intrarea pe poartă, autocarul a mai parcurs doi kilometri până la ușa hotelului, aflat pe un deal.

Mont Royal, hotelul pe care l-au ales "tricolorii", e cotat la 5 stele și este un fost castel transformat în unitate de cazare de lux. Pe lângă facilități, deține și avantajul poziției. E la jumătate de oră de mers cu mașina de Stade de France. Iar terenul de antrenament pe care s-au pregătit Chiricheș și ceilalți aseară, de la 18:30, se află la numai 5 minute.

Mai ales asta l-a încântat pe Iordănescu. FRF a adus în Franța și oficiali, pe lângă lotul de jucători. Membri ai Comitetului Executiv invitați la competiție plus doi foști internaționali, legenda Belodedici și un fost golgeter din Liga 1, Jean Vlădoiu.

În zilele următoare vor mai apărea doi români la Mont Royal, veniți special de la București ca să întregească echipa de securitate a echipei naționale.La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (1)
ovidiu_3003  •  06 Iunie 2016, 07:18

...o groaza de oameni platiti de pomana...cine se incurca cu romanii ?...noi suntem mai saraci desct musulmanii ...

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1