INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  TELEVIZARE

CNA a analizat azi contestațiile privind dreptul Pro TV de a transmite partidele de la EURO » La ce concluzie au ajuns membrii forului

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2016 15:05

Membrii Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) au discutat astăzi timp de câteva ore adresele prin care Antena Group și TVR au contestat dreptul televiziunii Pro TV de a transmite meciurile de la EURO.

Conform Pagina de Media, membrii CNA ar fi ajuns la concluzia că singurul post de televiziune " free to air" din România este TVR, astfel că Pro TV nu ar fi trebuit să se califice pentru a transmite cele 23 de partide de la Campionatul European, achiziționate prin această opțiune.

E  greu de crezut însă că postul din Pache Protopopescu mai poate pierde drepturile de a transmite meciurile României și cele mai importante jocuri ale zilei (cele de la ora 22:00), după ce a câștigat licitația. 

Sursa citată notează că în finalul ședinței un membru CNA ar fi propus ca răspunsul pentru Antenă și TVR în privința PRO TV să fie trimis și spre UEFA și Consiliul Concurenței, dar propunerea nu a mai fost supusă la vot.

Citește toate reacțiile din acest caz AICI

Antena Group a trimis ieri o adresă Consiliului, cerându-i să informeze UEFA că Pro TV nu ar fi trebuit să aibă acces la opțiunea "free to air".

TVR a trimis un document asemănător la CNA, la jumătatea lunii mai, prin care subliniază faptul că Pro TV a licitat la un drept la care nu are acces.

 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
1121177917920542
Adriana Tincoca  •  16 Iunie 2016, 09:19

pe noi,aici in Israel ne interesează să ne dați în continuare emisiunile directe pe care le-ați tăiat acum o săptămână,stiri, la Măruță....gîndițivă la zecile de mii de telespectatori care aveau ziua organizată în funcție de programele pro tv int. și mai ales că plătim separat pt acest canal îndrăgit până acum o săptămână...așteptăm un răspuns oricare ar fi el

energydrik
energydrik  •  08 Iunie 2016, 22:25

Te inseli, nu dam bani la TVR decat pentru emisiuni culturale si pentru TVR International. La TVR 1 nu ajunge nimic, se autofinanteaza la fel ce un post privat (mai mult politic), banii pentru CE trebuie sa ii scoata din publicitate, dar cine mai se uita la tvr?nimeni!

sibelius
sibelius  •  07 Iunie 2016, 19:21
Postat de Robert Ivan pe 07 Iunie 2016, 19:07

TVR trebuia sa transmita obligatoriu toate meciurile de la EURO 2016. CINE PRINDE dolcesport ?!?

Cine e abonat la Dolce prinde Dolce Sport. Asa cum doar aia abonati la Gigi TV vedeau liga lui Mitica. Televiziunile nationale de regula dau doar optiunea "free to air".

Vezi toate comentariile (34)
Comentează