INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  PORTUGALIA - ISLANDA 1-1

Contre după debutul Portugaliei la Euro 2016 » Ronaldo: ”Au pus autobuzul în poartă”. Islandezii: ”Cristiano? Bad loser!”

Nici din lovitură liberă n-a fost precis Ronaldo. În ultimul minut, a șutat de două ori în zid // FOTO Reuters
Nici din lovitură liberă n-a fost precis Ronaldo. În ultimul minut, a șutat de două ori în zid // FOTO Reuters

Articol de - Publicat joi, 16 iunie 2016 00:00

Portughezul a criticat stilul de joc al nordicilor, dar fundașul Arnason l-a contrat, spunând că ”joacă doar pentru imaginea lui și este un fățarnic”.

Ronaldo și-a vărsat frustrarea startului cu egal la Euro, criticând stilul ultradefensiv al Islandei. De vină e și că portughezul n-a putut să dea gol și nu i-a ieșit nimic.

"Când refuzi să joci și doar te aperi, te aperi și iar te aperi, cred că ai mentalitate de echipă mică. Nu vor ajunge nicăieri la aceast turneu punând autobuzul în poartă. Islandezii se bucurau de parcă ar fi câștigat Euro", s-a revoltat Cristiano. De aceea a refuzat să facă schimb de tricouri cu căpitanul Gunnarsson.

Debutanții la această competiție n-au rămas însă datori, răspunzând cu aceeași monedă. "Nu știe să piardă, de aceea e mai bun Messi. Ce-ar fi vrut, să jucăm împotriva lui cum face Barca? Cristiano joacă numai pentru imaginea lui și e un fățarnic. E adevărat, păream victime sigure, ne-au dominat, dar am avut noroc și n-am pierdut meciul", l-a desființat fundașul Kari Arnason.

"Când un jucător îmbătrânește e cazul să realizeze că devine plictisitor oferind mereu aceeași imagine. În rolul său, Ronaldo trebuie să lupte mai mult. Nu e decât un fanfaron, mă plictisește"
Oliver Kahn, fost portar german, acum analist ZDF

"Islanda a avut o seară foarte norocoasă, dar nu-mi fac probleme. Și alte favorite au debutat cu probleme. Mă simt bine și voi crește în joc de la meci la meci"
Cristiano Ronaldo, căpitan Portugalia

10din cele 26 de șuturi ale Portugaliei contra Islandei au fost trimise de Ronaldo. Numai unul însă pe poarta lui Halldorsson

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
pirucul
pirucul  •  16 Iunie 2016, 09:57

islandezul a spus tot ce vrioam sa zic eu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close