INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - ELVEȚIA, 19:00, PROTV, DOLCESPORT, GSP.RO

Declarație total neașteptată a vedetei naționalei Elveției înaintea meciului cu România

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2016 12:03

Xherdan Shaqiri, jucătorul născut în 1991, în Kosovo, care a emigrat alături de familie în Elveția, spune că n-ar refuza să joace pentru naționala de fotbal a celor din Kosovo.

Vedeta naționalei Elveției a fost întrebat dacă ar fi de acord să joace pentru naționala din Kosovo, recent afiliată la FIFA și UEFA, iar răspunsul a fost de-a dreptul surprinzător.

"Dacă selecționerul din Kosovo mi-ar oferi banderola de căpitan? Bineînțeles, în acest caz m-aș gândi să joc pentru națională", a spus Shaqiri, conform The Guardian.

Xherdan Shaqiri va fi foarte probabil titular în echipa Elveției în această seară, de la ora 19:00, împotriva reprezentativei României.

Shqiri ar putea juca pentru Kosovo, pentru că ar reprezenta o națională nou formată, iar rădăcinile sale nu l-ar împiedica să îmbrace tricoul noii reprezentative.

Citește și: A venit ziua revanșei cu Elveția! Două schimbări sigure în primul "11" și o mare surpriză pregătită de Iordănescu. Cum arată echipa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
jalabert
jalabert  •  15 Iunie 2016, 18:47

kosovo este fake . stat artificial creeat de ***. kosovo e serbia

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

of_cati_incapabili
of_cati_incapabili  •  15 Iunie 2016, 13:14
Postat de polistul68 pe 15 Iunie 2016, 12:55

Daca e vorba de o echipa nou infiintata, cum e Kosovo se poate. regula se aplica daca in momentul primei selectii. Depinde ce alegi. Daca ulterior vrei sa joci la o altaechipa nationala care exista la acea data, nu mai ai voie. Dar, de exemplu, daca prima selectie e in anul 2014, iar nationala Kosova s-a infiintat in 2015, potis a schimbi.

Tare, nu stiam :) Mersi :D

gizeh
gizeh  •  15 Iunie 2016, 13:08

Ce' vedetă'... "marea vedetă" a Elveției...joacă la locul 16 în Premier Ligue.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează