INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  GERMANIA - ITALIA 1-1 (6-5 D. PEN.)

Declarație tulburătoare a unui jucător italian: "Eram un nimeni când am ajuns la EURO și am rămas la fel"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2016 19:55

Graziano Pelle a ratat penalty-ul care a dus la eliminarea Italiei de la Campionatul European și le-a cerut iertare fanilor. Felul în care a făcut-o a fost tulburător.

"Sunt foarte trist şi aş vrea să-mi cer iertare tuturor italienilor. Le cer scuze coechipierilor mei, antrenorului, fanilor şi tuturor celor care mi-au ţinut pumnii la acel penalty. Aveam un singur lucru de făcut, să înscriu.

Ar fi fost fantastic să marchez. Eram un nimeni când am ajuns la Euro şi am rămas la fel. Însă, întotdeauna am dat totul în tricoul Italiei", a spus Pelle la conferinţa de presă, conform Goal.

Citește și: Aroganța lui Pelle la penalty-uri! Ce i-a spus lui Neuer înainte să se facă de râs

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
travka
travka  •  03 Iulie 2016, 21:38

daca nu erai asa relaxat si arogant poate chiar dadeai gol, omu trimitea bezele lui Neuer....nu faci asa ceva si risti o semifinala pentru o natiune totusi

dora
dora  •  03 Iulie 2016, 20:59

Măcar ăsta a dat un gol la Euro 2016...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează