INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - ROMÂNIA 2-1

Deschamps recunoaște că "tricolorii" i-au dat bătăi de cap: "Nu e ușor să joci contra României"

foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)
foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2016 00:21

Didier Deschamps a vorbit după victoria Franței în fața României, scor 2-1. Selecționerul "cocoșului galic" a recunoscut că naționala lui Iordănescu a fost un adversar dificil.

"Cred că România are de ce să fie dezamăgită. A avut câteva ocazii bune. Au fost câteva parade ale lui Lloris. Nu e ușor să joci împotriva Românei.

Și noi am avut câteva ocazii mari și am terminat cu o echipă foarte ofensivă. Am căutat această victorie. Cred că pentru români e dureros, au pierdut în ultimele minute.

România are o disciplină colectivă foarte bună. Defensiv stă foarte bine, în atac sunt câțiva jucători foarte ofensivi. Mă refer la Stanciu, Stancu, Popa și Alibec. E o echipă care joacă foarte bine împreună.

Ne-a fost foarte dificil să câștigăm azi", a zis Deschamps la DolceSport.

MECIURILE ROMÂNIEI:

Vineri, 10 iunie
ora 22:00 (Paris): Franța - România - Grupa A

Miercuri, 15 iunie
ora 19:00 (Paris): România - Elveţia - Grupa A

Duminică, 19 iunie
ora 22.00 (Lyon): România - Albania - Grupa A

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
lentziu.dlv92
lentziu.dlv92  •  10 Iunie 2016, 21:52

stai linistit maestre ca sanse sa castigati euro nu aveti...daca jucati asa cu germania luati 10 nu 7 ca brazilia...acolo nu mai are cine sa va salveze..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează