INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA

Deschamps trebuie să facă iar schimbări în lotul Franței pentru Euro » Mathieu, și el afară! Vine Umtiti! Și Sakho?

Umtiti (stânga), în duel cu Sissoko la Clairefontaine // FOTO Reuters
Umtiti (stânga), în duel cu Sissoko la Clairefontaine // FOTO Reuters

Articol de - Publicat duminica, 29 mai 2016 00:00

Stoperul Barcei, accidentat la gambă, a ieșit din lot. În locul său, Umtiti. Ieri, Sakho a fost anunțat că nu mai e suspendat pentru doping! Îl ia la Euro?

Apărarea albastră se fisurează tot mai mult cu cât se apropie Euro. După Raphael Varane, victima unei accidentări la bicepsul femural stâng la Real și dispărut din lot, selecționerul Didier Deschamps a mai pierdut un stoper. Jeremy Mathieu s-a refăcut după operația de menisc, dar a suferit o leziune la gambă care-i interzice turneul final.

Ieri, după rezonanța magnetică, era clar că fundașul Barcelonei nu va putea fi recuperat. Și Deschamps nu a mai așteptat. A anunțat că Mathieu e forfait și a fost înlocuit cu Samuel Umtiti, de la Lyon, debutant la "națională". Era pe lista celor 8 rezerve și a avut noroc.

Substanța nu era interzisă?!

Jurnaliștii francezi se întrebau dacă DD nu-l va chema în ultima clipă și pe Mamadou Sakho. De ce? Pentru că ieri, UEFA a dezvăluit că nu va mai prelungi suspendarea de o lună dictată pentru doping împotriva apărătorului de la Liverpool!

Potrivit L'Equipe, pledoaria avocaților săi englezi, care au susținut că acea substanță luată de jucător pentru arderea grăsimilor nu este pe lista neagră WADA, a avut succes. Iar acuzația de dopaj a fost anulată!

Totuși, Deschamps are acum un lot de 23. În această dimineață, "cocoșii" pleacă la Nantes, unde joacă mîine penultimul amical înainte de Euro împotriva Camerunului. Tot azi, rezervele se întorc acasă. Stagiul lor s-a încheiat.

"Suntem triști pentru cei care au pierdut Euro, dar neșansa unora îi face pe alții fericiți"
Yohan Cabaye, mijlocaș Franța

30 de jucătorifrancezi, 23 din lotul pentru Euro și 7 rezerve, au fost supuși ieri unui control antidoping la cantonamentul de la Clairefontaine

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează