INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  CROAȚIA

Drama căpitanului » Însoțit de selecționer, Srna s-a întors în țară pentru funeraliile tatălui decedat

Uzeir, tatăl său bosniac și fost fotbalist la FK Sarajevo, l-a susținut mereu în carieră pe Dario
Uzeir, tatăl său bosniac și fost fotbalist la FK Sarajevo, l-a susținut mereu în carieră pe Dario

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2016 00:00

Dario Srna și-a pierdut tatăl în timpul meciului cu Turcia și ieri, împreună cu selecționerul Cacici, s-a întors în țară pentru funeralii.

Și-a dorit enorm să înscrie și a trecut aproape de gol, dar bara i s-a opus lui Dario Srna. Ar fi fost ultima bucurie a lui Uzeir, care n-a mai apucat să vadă Croația debutând victorios la Euro. După doi ani de luptă cu o boală crudă, s-a stins în timpul partidei cu Turcia. Tatăl lui Dario avea 78 de ani.

Căpitanul a aflat teribila veste după meci și a izbucnit în lacrimi. Colegii l-au consolat în teren, iar selecționerul Ante Cacici n-a mai plecat de la Paris înapoi la Deauville, lăsând echipa pe mâinile secundului Ante Mise.

Împreună cu câțiva membri ai federației, a fost ieri la înmormântare, la Metkovici. "Drag căpitan, suntem alături de tine și de familia ta" e mesajul publicat  pe Instagram de oficiali.

E neclar dacă Srna va juca vineri, în al doilea meci al grupei, cu Cehia, la St. Etienne.

"Cunoscându-l bine pe Dario și ştiind că tatăl său era grav bolnav de multă vreme, sunt convins că el va dori să fie în teren cu Cehia. Este un căpitan adevărat"
Ante Mise, antrenor secund Croația

131de meciuri și 22 de goluri are Dario Srna pentru echipa națională, cel mai selecționat jucător din istoria Croației

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează