INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - ROMÂNIA 2-1

EXCLUSIV Scene şocante pe Stade de France » FOTO Un jucător al României a fost prins fumând în vestiar, la meciul cu Franța!

Momentul în care
Alibec fuge printre
francezi spre vestiar
FOTO Captură TV
Momentul în care Alibec fuge printre francezi spre vestiar FOTO Captură TV

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2016 01:00

Jocul bun cu Franţa, din deschiderea Euro, chiar dacă am pierdut în final din cauza golului lui Payet, a ascuns o scenă incredibilă petrecută în startul reprizei secunde.

Scenă care a trecut neobservată atât de camerele TV, cât şi de cei prezenţi pe stadion, în tribună. GSP v-o prezintă în exclusivitate.

La pauză, la scorul de 0-0, Iordănescu îşi făcuse deja un plan de abordare a părţii a doua. La startul reprizei secunde, le-a cerut secunzilor săi să-l trimită pe Alibec la încălzire fiindcă pregătea deja înlocuirea lui Florin Andone.

"Prin minutul 60 să fie pregătit că îl bag!", i-a transmis Puiu lui Viorel Moldovan. Acesta, împreună cu ceilalţi doi asistenţi ai selecţionerului, a avut parte de un şoc: Alibec nu era pe bancă! Deşi partea a doua a meciului începuse deja!

Imediat, unul dintre ei a revenit la vestiare pentru a-l căuta pe atacantul Astrei. Pe care l-a găsit în cabină. Rămăsese acolo pentru a trage câteva fumuri dintr-o ţigară!

Din ediția tipărită de azi și din cea digitală puteți afla cum cum a reacționat atacantul Astrei, ce a decis Iordănescu atunci când a aflat, precum și alte detalii de culise despre acest caz!

Alte subiecte exclusiv print:

✓Situație asemănătoare cu cea de la EURO 1996! Ce decizie a luat Iordănescu
✓Jucătorul pe care Andone vrea să-l readucă la Dinamo: e tentat să-i facă o ofertă de a reveni în alb-roșu
✓Puzzle cu amintiri Camelia Potec a vorbit cu GSP despre cele mai importate momente ale carierei sale
✓Cele mai tari ponturi sunt doar în ziar! Mizează pe noi și câștigă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (83)
969907806361734
Nedelcu Dan  •  25 Iunie 2016, 07:08

Cine vorbeste despre "jocul bun cu Franţa" ori e prost de bubuie , ori nu se pricepe deloc la fotbal, ori a vazut alt meci. A fost cel mai urit meci pe care l-am vazut in ultimii zece ani, fara vreo idee tactica si presarat de sute de greseli tehnice de partea ambelor echipe. Dupa meci, am intrebat citeva cunostinte cite "boabe" ne vor da albanezii...au ris pe moment, dar dupa meciul cu Albania nu mai aveau chef de gluma.

merace
merace  •  16 Iunie 2016, 04:59

Absolut SOCOLANT si BOMBONISTIC!!! :D

1222323481120881
Ciobanu Valentin Paul  •  16 Iunie 2016, 01:58

scene socante....ce *** de ziarist esti ,,tu,, ma ? o arzi pe anonim si critici pt klikcuri *** nu sunt fan alibec dar tu esti *** ....macar semnezi articolul...cersetor de clikuri ce esti ...esti o mizerie .....scuze sunteti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (83)
Comentează